Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nde işler karışıyor! Ömer, Fatih ve Mustafa atağa kalktı… Doğa ile Pembe kılıçlarını kuşandı!

Show TV’nin reyting rekortmeni yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti, yeni bölüm tanıtım videosu ile olay yarattı. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Ünallar cephesinde işlerin karışacağı görüldü. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanına dair ayrıntılar…

Show TV’nin reyting rekortmeni

Geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili sebebi ile yeni bölümü yayınlanmayan Kızılcık Şerbeti, izleyicilerini bir hayli merakta bırakmıştı. Alev- Abdullah- Pembe üçlüsü arasında neler yaşanacağı, Nursema- Umut aşkının nereye gideceği, Ömer’in Kıvılcım’dan vazgeçip vazgeçmediği gibi sorulara yanıtlar aranırken kanal yönetimi dizinin yeni fragmanını yayınladı.

Muhafazakar ve seküler yaşam tarzlarını benimsemiş iki farklı ailenin çocuklarının evlilikleri ile birleşen ve günden güne de karmaşıklaşan hayatları, Kızılcık Şerbeti izleyicilerini her hafta ekranları başlarına kilitlemeye devam ediyor. İlk sezonunda RTÜK cezaları ile gündemden düşmeyen dizi, yeni sezonunda da senaryosu ile dikkat çekiyor.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden uyarlanarak hazırlanılan dizinin bir haftalık aranın ardından yeniden izleyicileri ile buluşacağını duyuran Show TV yönetimi, son olarak yeni fragman yayını ile dikkat çekti. Yeni bölümde yaşanacak olanlar, izleyicileri şaşkına çevirdi.

DOĞA’NIN TARAFINDA SULAR DURULMUYOR

Aldatılmasının acısını hala atamayan ve bu yüzden de Fatih’ten intikam almak uğruna onun ile yeniden nikah masasına oturan Doğa, yeni bölümde de Pembe’nin karşısında durmaya devam edecek. ‘Bu evin yeni hanımı benim, tabi Alev gelene kadar’ cümlesi ile Pembe’ye açık açık meydan okuyan Doğa, yeni bölümde Nilay’ı da kendi tarafına çekmeye çalışacak. Ancak Nilay Doğa’nın kurgusuna alet olmayarak Pembe annesi için mücadele etmeye devam edecek.

ŞİRKETTE İŞLER KIZIŞACAK

Ailesini Alev için karşısına alan Abdullah, yeni bölümde şirkette de birtakım sorunlar yaşayacak. Ömer, Fatih ve Mustafa, Abdullah’a karşı birleşerek onu yanlış kararından döndürmeye çalışacak. Öte yandan Umut’un yeni iş heyecanı da 46’ncı bölümde işlenecek. İş yerinin açılışına Abdullah ile Alev birlikte katılacak yanı sıra ‘Abdullah- Alev’ notu ile bir de çelenk gönderecek.