Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nden kafa karıştıran fragman! Hamile olan Doğa mı, Alev mi? Neler oluyor?

Son zamanların en çok konuşulan dizi projeleri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, son olarak yeni bölüm tanıtım videoları ile gündeme geldi. Dizinin yeni bölümünü heyecan ile bekleyen izleyiciler, fragmanların ardından ciddi bir kafa karışıklığı yaşadı. İşte ayrıntılar…

Son zamanların en çok

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenilerek yaratılmış olan ‘Kızılcık Şerbeti’ isimli dizi, son dönemlerin en çok takip edilen projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Gerek oyuncu kadrosu gerek ise de hikayesinin gerçek bir yaşama dayanmasından ötürü izleyiciler tarafından sık sık gündeme getirilen dizi, son olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile dikkatleri üzerine çekti.

Fatih- Doğa evliliğinin ikinci kere bitmesinin ardından Doğa’nın yaşadığı değişim, geçtiğimiz hafta Kızılcık Şerbeti izleyicilerini şaşkına çevirmişti. Aldatıldıktan sonra Fatih’ten intikam almak, çocuğunun velayetini üzerine geçirmek için elinden geleni yapan Doğa, Fatih’in ‘boşanalım’ demesi ile sarsılmış ancak gururuna yediremeyip teklifi kabul etmişti. Ardından ise Fatih’in Görkem ile yakınlaştığını öğrenen Doğa’nın yaşadığı üzüntü, aşkın henüz bitmediğini gözler önüne sermişti.

Doğa- Fatih ikilisinin yanı sıra Alev- Ertuğrul ikilisinin yakınlaşmaya başlaması, evlilikleri sallantıda olan Nursema- Umut çiftinin Rüzgar’ın göz hapsinde olması, Pembe’nin planları ve daha pek çok gelişme daha geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Yaşananların ardından bu hafta izleyiciyi nasıl bir bölümün beklediği merak edilirken yayınlanan fragmanlar gündeme bomba gibi düştü. Özellikle ‘Doğa mı, Alev mi?’ sorusu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

KIVILCIM NİŞANI BASACAK

Gold Film’in yapımcılığında ekranlara gelmeye devam eden Kızılcık Şerbeti, son olarak yeni bölüm fragmanı ile adından söz ettirdi. Bu hafta Görkem ile Fatih’in isteme töreninin ardından düzenlenecek olan nişan organizasyonuna şahitlik edecek olan izleyicileri Kıvılcım’ın sürprizi karşılayacak. Çöpte bulduğu hamilelik testinin Doğa’ya ait olduğunu öğrendikten sonra nişanı basmaya giden Kıvılcım herkesin ortasında Doğa’nın hamile olduğunu söyleyecek.

ALEV’DEN KAFA KARIŞTIRAN HAREKET

Fragmanda nişana Kıvılcım’ın ardından Alev’in de geldiği görülüyor. Alev’in bu hamlesinin hamile olanın kendisi olduğundan kaynaklandığı düşünüldü. Bu konuda kafaları karışan Kızılcık Şerbeti izleyicileri, sorularının yanıtlarını bu akşam saat 20:00’de yayınlanacak olan yeni bölüm ile bulmuş olacaklar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor