Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızının odasında 2. telefonu buldu ateş püskürdü, aklımı kaybetmek üzereyim!

Deniz Akkaya cephesinde sular durulmuyor.

Deniz Akkaya cephesinde sular

Kızı Ayşe Naz ile girdiği tartışma sonrasında kızının kendisini balkona kitlediğini polislerin yardımıyla kurtulduğunu belirtmişti. O gece anne kız birbirinden şikayetçi olmuştu. Konuyu ele alan Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ayşe Naz’ı Çocuk Esirgeme kurumuna yerleştirmişti. Kızının  ‘Burnu sürtsün’ diyerek kendisinin o kuruma verdiğini söylemesiyle eleştiri yağmuruna tutulan Akkaya bu kez de X (Twitter)platformunda yeni bir gündem oluşturdu.

“BUNA İZİN VERMEYECEĞİM”

Akkaya, geçtiğimiz günlerde “Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı velayet davası açmak için ikna etmiş. Babam günde 20 saat televizyon seyredip dışarı çıkmıyor, kimseyi beğenmiyor. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Senelerce babamın uyguladığı şiddeti, yaşattığı travmaları kapatarak yaşadık. Annemi öldürdün, sıra bana geldi belli ki… Buna izin vermeyeceğim” diyerek babasına ateş püskürmüştü.

“ÖLMEDEN CEHENNEMİ YAŞAYACAKSIN!”

Ünlü mankenin yaptığı bu açıklama ile babasına karşı duyduğu öfkenin dozunu arttırarak: Bu konuyu Katarsis’te anlatacaktım, senelerdir Gökhan Çınar’la bunu konuşuyoruz. Katarsis ekibine ‘Gerçekleri anlatıp bu şeytanın yeryüzü şubesi babamın ölmesine ben vesile olmayayım’ derdim. Ama sen Muzaffer Akkaya, tüm Türkiye önünde ölmeden cehennemi yaşayacaksın! Kızımla aramdaki konuyu kendi kişisel hırsına alet edip annemi öldürdüğün gibi beni öldüremeyeceksin.’ sözleriyle şaşkınlık yaratmıştı.

ANNELİĞE DAİR BİLDİĞİM HER ŞEY DARMADAĞIN 

Akkaya şimdi de kızının odasında gizli telefon bulduğunu belirterek, “Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın, bütün güvenimi yerle bir… Yepyeni bir telefon ve yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol” diyerek iki telefonun fotoğraflarını çekerek X (TWİTTER) da paylaştı. diye yazdı. Arından takipçilerin yaptığı “Belki babası hediye etmiştir” şeklindeki yorumlara tepki göstererek; “Babası hediye ettiyse de bu kadar zamandır neden saklanıyor? Gizli yerden çıktı! Belkilerle çocuk mu büyütülür?” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor