Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Koç erkeğinin evliliği çoğunlukla uyumlu ve huzurlu bir evliliktir. Sosyal ve dışa dönük olduğu kadar evde vakit geçirmeyi de seven bir burçtur. Bu sebep ile evliliği de huzurlu ve eğlenceli olur.

Koç erkeğinin evliliği çoğunlukla

Koç, erkekleri yüksek enerjileri ile bilinir, güçlü yanlarını öne çıkarmayı tercih eden burçlar arasındadır. Hem karakterini hem de fiziksel özelliklerini sergilemekten çekinmezler. Dışa dönük yapıları sebebiyle çoğu zaman yanlış anlaşılma ihtimalleri de yüksektir. Dolayısıyla evliliklerinin açık olması ve zemininin güvenden oluşması gerekir. Koç erkeği evlilikte eğlenceli ve düşünceli taraf olsa da evliliğini ihmal ettiği anlar da olabilir. Bir hedefe odaklandığında sadece o hedefi düşünür ve bu sebep ile evliliğini ihmal edebilir.

Koç Erkeğinin Evlilikte Zorlanır Mı?

Evlilikte zorlanmanın farklı sebepleri vardır. Her erkek evlilikte zorlanmaz. Koç erkeği bir şeyleri yönetmeyi sevdiği için evlilikte de bu rolü üstlendiği takdirde mutlu olacaktır. Ancak kendisine ayırdığı zamandan da feragat etmemelidir. Dolayısıyla hem eviyle hem eşiyle hem de kendisiyle ilgilenmeli. Ancak bu süreçte eşi onu desteklemelidir. Aksi takdirde koç erkeği evlilikte zorlanmaya başlar. Evlilikte çoğu şeyle koç erkeği kendisi hür iradesi ile ilgilenmek ister. Özellikle kariyer odaklı bir koç erkeği ile evlenmek, evlilikte zorlanılmasına neden olur. Bu zorluk her iki taraf için de geçerlidir.

Koç Erkeği ile Evlenmeye Uygun Burçlar Hangileri?

Koç erkeği ile evlenmeye uygun burçlar arasında yay burcu, kova burcu ve ikizler burcu yer alır. Bu burçlar ile rahat bir ilişki geçirecektir. Hem mental olarak hem de fiziksel olarak koç erkeği bu burçlara yakınlık hisseder. Özellikle yay burcu ile yaşayacağı ilişki hem mutlu olmasını sağlayacak hem de birbirlerini tatmin edeceklerdir. Koç erkeği ve yay kadını arasındaki evlilik de uzun ömürlü olur. Mutlu bir ilişki yaşamaya uygun olsalar da sorunlar karşısında iletişim kurmaları önemlidir. Yapıcı iletişim kurdukları müddetçe ilişkileri uzun ömürlü olacaktır.

Koç Erkeği Evlilikte Nasıl?

Koç erkeği evlilikte dediğim dedik bir karaktere bürünebilir. Karşısındaki insana değer vermesine karşın bazı konularda inatçılığı ile öne çıkacaktır. Ön planda olmayı sevmesi nedeni ile de bazı zamanlarda partnerinin düşüncelerini önemsemediği görülebilir. Bu durumlar karşısında partneri zorlanabilir. Ev ile ilgilenmeyi kendisi tercih eder ve evlilikte çocuk var ise onunla da koç erkeği ilgilenmek ister. Ancak bazı zamanlarda sorumluluktan kaçması ile de ünlüdür.

Koç Burcu Erkeği Evlilikte Kıskanç Mı?

Koç burcu erkeği kıskandığını gizleyen bir erkektir. Egosuna yenik düşmemek ve dışarıdan kırılgan görünmemek için kıskandığını gizlemeyi tercih eder. Kendinden emin duruşu ile öne çıkmayı sevdiği için kıskandığı zamanlarda kendine has şekilde davranır. Çoğu kişi kıskandığını fark etmese dahi yakınlarındaki kişiler koç burcu erkeğinin kıskandığını anlayacaktır.