Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

İnatçı koç erkeğini kendinize âşık etmeniz o kadar da kolay olmayabilir. Onu etkileyebilmek için etrafında fır dönmeye ve aylarca uğraşmaya hazırlıklı olun. İşte koç erkeğinin hoşlandığı kadınlarda aradığı özellikler…

İnatçı koç erkeğini kendinize

Koç erkeği genellikle inatçı yapısıyla ön plana çıkar. Bencil olması da onunla ilişki kurmayı zorlaştıran özelliklerinden biridir. Mükemmeliyetçi olduğu için sizden çok fazla beklentiye girebilir. Koç erkeğinin olumlu özellikleri arasında kaliteden asla taviz vermemesi vardır. Disiplinli olması ve çalışkanlığının yanı sıra eğlenceden de geri kalmaz. Sevgisini göstermekten çekinmeyen koçlar, karşılarındaki kişiye karşı her zaman merhametli bir tavır takınır.

Flört En Etkili Silahtır

Koç erkeğini etkilemek için biraz hızlı hareket etmekte fayda var. Bir an önce kararınızı vermeli ve ona yanaşmanın yollarını bulmalısınız. Bakışınızla, konuşmanızla onunla flört etmeniz gerekir. Ancak koç erkeğinin size karşılık vermesi için güvenmesi şarttır.

Onu Övün

Koç erkeğini etkilemenin en iyi yollarından biri onu övmektir. Bugün ne kadar iyi göründüğünü, ne kadar güzel konuştuğunu ona mutlaka söyleyin. Hareketlerinden ve konuşmalarından övülecek bir şeyler bulup çıkarın. Böylece size daha çok bağlanacaktır.

Koç Erkekleri, Zeki Kadınları Sever

Koç erkekleri, kendi zekâlarına eş değer kadınlarla beraber olmayı sever. Bu nedenle kültürel ve toplumsal konularda onlarla tartışmaya girebilir ve zekânızı sergileyebilirsiniz.  Bilginiz ve olayları savunma biçiminiz eğer gerçekten donanımınızı yansıtıyorsa, koç erkeği size hayran kalır.

Sıkılmasına Fırsat Vermeyin

Koç erkekleri, sıkılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle onları eğlendirecek bir şeyler bulmak da beraber oldukları kadına düşer. Çılgın fikirlere açık olan koç erkekleri; sürpriz seyahatlerden, ekstrem sporlardan hoşlanır. Anlık olarak planlayacağınız sürprizlerle onu şaşırtabilir ve kendinize daha çok bağlayabilirsiniz.

Bazen İşleri Ona Bırakmak Gerekir

Koç erkeğini etkileyeceğim derken kendinizden ödün vermemeniz gerekir. Bazen kovalanan kadın olmak için sabırlı davranmalısınız. Çok üstüne giderek onu bunaltmamalı ve bazen de onun bir şeyler yapmasına izin vermelisiniz.

Onun Çevresine Uyum Sağlayın

Koç erkeğinin çevresinde her zaman birileri vardır. Zekâları ve lider vasıfları ile etraflarına pek çok kişiyi toplamayı başarırlar. Siz de bu kişilerle iyi anlaşmayı başarırsanız onunla daha mutlu bir beraberlik yaşarsınız. Anlaşamadığınız takdirde tercih edilen her zaman arkadaş grubu olur.

Özgüveniniz Yüksek Olsun

Güçlü koç erkeği, güçlü bir kadınla birlikte olmak ister. Bu nedenle zayıf yönlerinizi ona pek fazla göstermemelisiniz. Zayıf yönleriniz nedeniyle gözündeki değeriniz azalır. Her zaman güçlü bir kadın duruşu sergileyerek ilişkinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.

Biraz Şakacı Olmakta Fayda Var

Sıkılgan koç erkeğini enerjik tutmak için ara sıra şakacı kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Çok yorgun olduğu bir anda ona şakalar yaparak koç erkeğini rahatlatabilirsiniz. Onun esprilerine kahkahalarınızla karşılık vermek de muhabbetinizi ilerletmenizi sağlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!