Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli adayı ilk muhalefetini Murat Kurum’a yaptı

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal çıktığı televizyon programında, “Kanal İstanbul beka sorunumuzdur bizim. Bu sebep bile Murat Kurum’un İBB başkanı olmaması için yeterlidir” sözlerini kullandı.

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye

Türkiye’nin merakla beklediği yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Adaylar şekillenirken YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal oldu. Aynı zamanda YRP’nin Genel Başkan Yardımcısı olan Doğan Aydal, bugün Halk TV ekranlarına konuk oldu. Kocaeli’de adaylık çalışmalarına henüz tam olarak başlamayan Aydal, programda yaptığı açıklamada ilk Muhalefetini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a yaptı. Kanal İstanbul’un beka sorunu olduğunu ifade eden Aydal, “Bu sebep bile Murat Kurum’un İBB başkanı olmaması için yeterlidir” dedi.
“KANAL İSTANBUL ADAY OLMAMASIN İÇİN YETERLİ”
Aydal yaptığı açıklamada, “Erdoğan, Yeniden Refah’ı arka bahçesi gibi görmeye çalıştı. Ortada uzlaşma niyeti yoktu” dedi. Aydal ayrıca, “Kanal İstanbul beka sorunumuzdur bizim. Bu sebep bile Murat Kurum’un İBB başkanı olmaması için yeterlidir” sözlerini kullandı.
“BİZİM TABANIMIZ DA ONLARI İSTEMİYOR”
YRP’nin bir partiye güç verişinin AK Parti tarafından ciddiye alınmadığını ifade eden Aydal, “Onların bizimle yaptığı toplantıları havanda su dövme toplantıları olduğunu fark ettik. Bizim tabanımız da onları istemiyor. AKP’li arkadaşlar diyorlar ki ‘bizi desteklemezseniz CHP kazanacak.’ Biz AKP’yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz. Öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adaylarını da paylaşmadılar” dedi.
“MURAT KURUM’UN ADAYLIĞINDA EMİNE ERDOĞAN’IN ETKİSİ OLDU”
Kurum’un adaylığında Emine Erdoğan etkisi olduğunu ifade eden Aydal, “Geçmişteki çalışmalarda bu poşet işlerinde vs. Kurum ile ilişkilerinin etkisidir bu. Murat Kurum beyefendiyle tanışıyorum, gayet beyefendi biri. Ama Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı döneminde aklınızda kalan poşetten başka bir şey var mı? 25 kuruşluk poşet. Onda bile mantık hatası var. Cumhurbaşkanının eşi önem veriyor diye bunun peşine düşüldü. Yaptıkları şey çok daha büyük zarara uğrattı. O siyah büyük poşetler yaygınlaştı bu akıllıca değildi. Biz Murat Kurum’u deprem döneminde de gördük. Algı yönetimi ile kurulmuş bir söylem geliştiriyor Murat Kurum beyefendi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?