Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu

Amatör spor ve sporculara destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl da yaklaşık 650 kulübe yaptığı malzeme yardımı ile yüzleri güldürdü.

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu

KOCAELİ KONGRE MERKEZİ DOLDU

5 yılda 270 milyon lira amatöre katkı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl da kendisine yakışanı yaptı. Başkan Tahir Büyükakın’ın himayelerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Lansmanı oldukça görkemli geçti. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, KASKF Başkanı Murat Aydın, spor kurmayları, kulüp başkanları, antrenörler ve sporcular Kongre Merkezi’ni doldurdu.

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu - Resim : 1

HER HAFTA BİR ORGANİZASYON

KASKF Başkanı Murat Aydın konuşmasında, spora hizmetin önemine vurgu yaptı ve Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Büyükakın konuşmasında geleceğin inşa edilmesi için tesisleşmenin ve sporcu yetiştirmenin çok kıymetli olduğunu ifade etti ve amatör sporlara destek veren, emek sarf eden herkese teşekkür etti. Büyükakın öte yandan ortalama her hafta organizasyon düzenlediklerini belirtirken, Kocaeli’nin sporun başkenti olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu - Resim : 2

BARKOVİZYON İLE BAĞLANTI YAPTILAR

Konuşmaların ardından barkovizyon eşliğinde Arslanbey Stadı’na ve Ellinci Yıl Spor Salonu’na canlı bağlantı yapıldı. Burada Uzunçiftlikspor Kulübü Başkanı Selim Baytören ve Voleybol İl Koordinatörü Adem Durmuş’tan görüş alındı. Baytören ve Durmuş kendilerine destek veren Başkan Büyükakın’a şükranlarını sundu. Gün sonunda verilen toplu fotoğrafın ardından lansman sona erdi.

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu - Resim : 3

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu - Resim : 4

Kocaeli, amatör sporun Türkiye’deki KALBİ oldu - Resim : 5

Kaynak: Ali Köksal