Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya halkı buraya geliyor! Kandıra’nın en iyi 5 plajı belli oldu

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kocaelililer denize girmek için can atıyor. Uzak şehirlere gitmeyi tercih etmeyen Kocaelililerin ve hatta  bölge illerin tercihi Kandıra plajları oluyor. İşte en iyi beş Kandıra plajı…

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte

Kandıra plajları bölgede Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya illerinden devamlı ziyaretçi çekiyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ailelere uygun, temiz, güvenli plajlar öne çıkmaya başlarken Kandıra’nın plajları bu arayışlarda ilk sırada yer alıyor.

İşte en Kandıra’nın en iyi 5 plajı!

Kerpe Plajı: Kandıra’nın en uzun plajlarından biri olan Kerpe Plajı, altın kumları ve berrak denizi ile popüler bir destinasyondur. Mavi bayraklı plaj, dalgasız denizi ile çocuklar için de güvenlidir. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi imkanlar mevcuttur.

 

Plaj Bağırganlı: 7/24 açık olan Plaj Bağırganlı, Kandıra’nın en popüler plajlarından biridir. Plajda şezlong, şemsiye, duş, WC, restoran ve kafeler gibi birçok imkan mevcuttur. Plajın yakınında kamp alanları da bulunmaktadır.

Kumcağız Halk Plajı: Kumcağız Halk Plajı: Altın kumları ve berrak denizi ile Kumcağız Halk Plajı, Kandıra’nın en güzel plajlarından biridir. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi imkanlar mevcuttur. Plajın yakınında restoran ve kafeler de bulunmaktadır.

 

Kefken Plajı: Kefken Plajı: Kefken Köyü’nde bulunan Kefken Plajı, Karadeniz’in hırçın dalgalarından korunaklı bir koyda yer almaktadır. Plajın denizi berrak ve temizdir. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi imkanlar mevcuttur.

Kapri Plajı: Kefken Köyü’nde bulunan Kapri Plajı, küçük bir koyda yer almaktadır. Plajın denizi berrak ve temizdir. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi imkanlar mevcuttur.

Bonus:

  • Sardala Koyu: Cennetten bir köşe olarak tanımlanan Sardala Koyu, Kandıra’nın en bakir plajlarından biridir. Plaja ulaşım biraz zordur, ancak bu da plajın sakinliğini korumaktadır.
  • Sarısu Plajı: Eşsiz manzarası ile görenleri büyüleyen Sarısu Plajı, Kandıra’nın en özel plajlarından biridir. Plajın denizi berrak ve temizdir. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi imkanlar mevcuttur.