Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 21 iş yeri kiralayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi farklı ilçelerde yer alan bünyesindeki 21 iş yeri için kiralama ihalesi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi farklı

Karamürsel, İzmit, Körfez ve Gölcük ilçelerinde yer alan Büfe, Balık yazıhanesi ve çay bahçeleri 3 ile 5 yıl arasında kiraya verilecek. 14 Ağustos günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak olan ihaleler saat 11.00’da başlayacak.

30 BİN LİRAYA ÇAY BAHÇESİ

Gölcük Denizevler Mahallesi, Sahil Caddesi üzerinde bulunan Kafeterya ve Çay Bahçesi 5 yıl süre ile kiralanacak. 54 bin lira geçici teminat belgesi istenilen işyeri için aylık 30 bin lira muhammen kira bedeli isteniyor.

SOSYAL TESİS

İzmit Alikahya Mahallesinde bulunan Kültürel Sosyal Tesis ise 10 yıllığına kiraya verilecek. 24 bin lira geçici teminat belgesi istenen iş yeri için 6 bin 670 lira muhammen kira bedeli isteniyor.

2 BİN 500 LİRAYA BÜFE

Umuttepe yolu üzerindeki Kabaoğlu Mahallesinde yer alan 150 metrekarelik büfe için, kafeterya için ise 2 bin 500 lira aylık kira bedeli belirlendi.

BALIKÇILARA ALAN

Karamürsel Ereğli Mahallesinde bulunan 7 balık yazıhanesi ise 3 yıllığına kiralanacak. Farklı büyüklükte olan işyerleri için aylık 6 bin 150 lira ile 8 bin 800 lira arasında kira isteniyor. Yine Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi üzerinde bulunan 123 metrekare kafeterya 3 yıllığına kiraya verilecek. İş yerinin aylık kirası için 3 bin 750 muhammen bedel belirlendi. Ereğli Mahallesinde bulunan 8 ağ çıkarma yeri ise yine 3 yıllığına kiraya verilecek. Ağ çıkarma alanları için aylık bin 500 lira muhammen bedel belirlendi.