Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangın bölgesine gidiyor

Çanakkale’nin Kayadere köyüne yakın ormanlık alanda çıkan yangının büyümesiyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye takviye ekip olarak yola çıktı.

Çanakkale'nin Kayadere köyüne yakın

Yangın 12.30 sıralarında merkeze bağlı Çanakkale’nin Kayadere köyüne yakın ormanlık alanda çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yükselen alevlere, ekipler hem havadan hem de karadan müdahale ediyor. Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 gece görüşlü helikopter, 238 arazöz, 64 iş makinası ve bin 489 personelle yangına müdahale ediyor. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de bölgeye giderek yangın söndürme çalışmalarına katılacak.

EKİPLERİMİZİ YOLA KOYDUK

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı: “Çanakkale’de meydana gelen yangına müdahale etmek üzere araçlarımızı ve ekiplerimizi yola koyduk. Devletimiz tüm imkanları ile havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, söndürme çalışmalarına katılan ekiplere kolaylıklar diliyorum.”