Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zirveyi kaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyası eylül ayında Büyükşehirler arasında zirveyi kaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sunduğu hizmetlerin ve projelerin ilerlemesini halkla paylaşmak için sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyor. Viral akımları takip ederek, dijital platformlarda etkili bir iletişim kuran belediye, istatistiklerde de öne çıkmayı başardı. Özellikle takipçilerle etkileşim sağlayan sosyal medya hesapları, şehrin dijital yüzü haline geldi.

EYLEMLER VE TANITIMLAR İLGİYLE İZLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları, etkinlik canlı yayınları, proje duyuruları ve yatırım bilgilendirmeleri ile dolup taşıyor. Ayrıca, Kocaeli’nin tanıtımına yönelik çekilen video, fotoğraf ve drone görüntüleri de hem yerel hem de diğer illerdeki takipçilerden büyük ilgi görüyor.

ÇEŞİTLİ PLATFORMDA YÜKSEK ETKİLEŞİM

Belediye, dijital dünyada aktif bir performans sergileyerek Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Facebook, Instagram, X ve YouTube gibi platformlarda yerel yönetimlere öncülük eden Kocaeli Büyükşehir, son dönemlerde LinkedIn, TikTok ve WhatsApp gibi popüler mecraları da kullanarak vatandaşları bilgilendiriyor. Özellikle, belediyenin markalaşmış projeleri için sosyal medya üzerinden yapılan tanıtımlar dikkat çekiyor.

KİTAP FUARI ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Bu hafta gerçekleştirilecek Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarının fuar temalı içeriklerle dolup taşması bekleniyor. Böylece, etkinliğin tanıtımına önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.