Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir binlerce litre motorin alacak! İhale tarihi belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Daire Başkanlığı-Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü’nün yayınladığı ilana göre 850 bin litre ÖTV’siz motorin temini için ihale yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım

Açılan yeni ilana göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Daire Başkanlığı-Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü 2025 yılında araçlarında kullanmak üzere 850 bin litre ÖTV’siz motorin temini yapacak.

İHALE YÖNTEMİ

Temin açık ihale usulüyle yapılacak, teklifler yalnız elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İHALE TARİHİ

İhale, 4 Kasım günü saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda yapılacak.
İşe başlama tarihi 01/01/2025; işi bitirme tarihi 31/12/2025 olacak.

ÜRÜN NASIL TESLİM EDİLECEK?

1. Motorin miktarlarının günlük olarak idare tarafından Yükleniciye bildirilmesi ve Yüklenici tarafından günlük partiler halinde teslim edilmesi şeklinde olacaktır. 2. Miktarı bildirilen motorin K.B.B iskelelerinde ( İzmit, Hereke, Tütünçiftlik, Yarımca Derince, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Darıca, Ulaşlı, Halıdere, Darıca iskeleleri) teslim alınacaktır. Ayrıca ihtiyaç duyulduğunda bir gün önceden haber verilmek suretiyle Türkiye karasularında bulunan tüm iskelelerde ve limanlarda teslim alınabilecektir. Ancak teslimatın %70’i İzmit iskelesinden yapılacak. En çok %30’lik kısmı ortalama 50 km dahilindeki diğer iskelelerden yapılacaktır. Bu iskelelerin dışında yapılacak yakıt ikmali için K.B.B. tarafından Yükleniciye nakliye ücreti ödenecektir. 3. Yüklenici motorinin teslimini cumartesi, pazar, resmi, dini bayram günleri vb. tatil günleri de dahil olmak üzere talep edilen miktarda, talep edilen yerde yapacaktır.