Kocaeli Büyükşehir’de müdürler bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde önümüzdeki hafta önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. İşte detaylar…

Kocaeli Büyükşehir’de müdürler bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz ay belediyenin yönetim kadrosun yapılan değişiklikleri duyurmuştu. Dört genel sekreter yardımcısı, kurulan ofisler ve değişen daire başkanları bu değişiklikler kapsamında kamuoyuna ilan edilmişti.

DAİRE BAŞKANLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Gençlik ve Spor, kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Kent Tarihi ve Tanıtımı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Kadın ve Aile Hizmetleri, Muhtarlık İşleri, Ulaşım’ın yanı sıra önceki gün de Fen İşleri daire başkanlığında değişimler yaşanmıştı.

BOŞTA OLAN MÜDÜRLÜKLER VAR

Bu hafta ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde müdürlerle ilgili bir gelişme yaşanması bekleniyor. Belediye uhdesinde yaklaşık 10-12 müdürlük şu an için boşta. Bu müdürlüklere yapılan atamaların bu hafta içi ilan edilmesi bekleniyor.

PERFORMANSLAR İZLENECEK

Öte yandan bazı müdürlüklerde de değişiklikler olabiledi belediye kulislerinde konuşuluyor. Göreve yeni gelen daire başkanları, mevcut müdürlerin performanslarını da izleyip, ilerleyen günlerde çeşitli değişimlere imza atabileceği ifade ediliyor.

Kaynak: Senem Çalışkan