Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’i alamazsanız gözüme gözükmeyin!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Keramettin Gençtürk’ten dikkat çeken çıkış: Gözüme gözükmeyin!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

CHP’nin meraklı bekleyişi dün son bilgi. Partinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, Derince İlçe eski Başkanı Atasoy Bilgin olarak açıklandı. Atasoy Bilgin’in açıklanmasından birkaç gün önce CHP’nin tek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı olan Keramettin Gençtürk, Genel Merkeze bir çağrı yapmış ve ön seçim talebini iletmişti.

KAYBEDİLİRSE, HEPSİ HEDEFTE

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Atasoy Bilgin isminin dün akşam kesinleşmesinin ardından Keramettin Gençtürk sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP’nin milletvekilleri Muhip Kanki, Harun Yıldızlı ve Nail Çiler’e seslenen Keramettin Gençtürk, “Bu seçimi kazanın! Kaybettiğiniz takdirde çok ciddiyim, gözüme gözükmeyin!” Dedi.

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ

İşte Keramettin Gençtürk’ün dikkatleri çeken o paylaşımı:
“Bu seçimi kazanın!Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmalısınız! Kaybettiğiniz takdirde, çok ciddiyim, gözüme gözükmeyin! Size söylüyorum sevgili il başkanım, sevgili milletvekillerim; ben ki sizin babalarınızla bu partinin inşaasında çivisi olan adamım. Size söylüyorum sayın genel başkanım; belki de siz daha doğmamışken partide yöneticiliklerle harman olmuş birisiyim.

HİÇ DİKKATE ALMADINIZ, BELKİ DE OKUMADINIZ

Benden başka resmi aday adaylığı başvurusu olmadığından hepinize aşağıdaki mektubu göndermiştim. Hiç dikkate almadınız, belki okumadınız bile. Şimdi sözlerimi dikkate alın ve seçimi kazanın. Yoksa bu vebal hepinizin boynunda kalır. Sevgili genç arkadaşım Atasoy Bilgin’i yanaklarından öpüyorum, yürekten başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Hatun ve Haydari , babanin dernegi gibi bilinmedik adami bıyuksehire ata, buyukakının secimini garantile, tepedeki gürcü lobisi bozulmasin, sonraki donemde atasoyu il baskani yap. Yemez. Bu parti ihanetinizi unutmayacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…