Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir’in Çenesuyu’ndan vazgeçme nedeni belli oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü (16 Mayıs) meclis toplantısında Büyükşehir’in, Derince Belediyesi’nin markası olan Çenesuyu yerine Sapanca’ya ait “Mila” isimli pet şişe suyu tercih etmesi damga vurmuştu. Bu tercihin nedeni belli oldu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Meclis toplantısı esnasında yaşanan ilginç olay meclis gündeminde de tartışıldı.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantıında servis ettiği suların eskisi gibi Derince Belediyesi’ne ait olan Çenesuyu markasına ait olmadığı, onun yerine ise Sakarya menşeili “Mila” isimli bir markanın kullandığı fark edildi. Mecliste Tahir Büyükakın ile Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe arasında bu konu tartışılırken, Büyükşehir’den edindiğimiz bilgilere göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı su ihalesinde Mila Su, Çenesuyu’ndan daha düşük teklif verdiği için ihaleyi kazandı.

GÖKÇE BÜYÜKAKIN’A SİTEMDE BULUNDU

Meclis toplantısı sonunda söz alan Derince Belediye Başkanı ve Meclis Grup Başkan vekili Sertif Gökçe duruma sitem etti. Masalarda Kocaeli’nin markasının görmediği için üzüldüğünü ifade eden Gökçe, “Masalarda Çenesuyu görmeyince çok üzüldüm. Derince’nin markasını görmeyince canım sıkıldı. Bundan sonraki meclis toplantılarında ücret almadan da gönderebiliriz” teklifinde bulundu. Teklif için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın teklifin güzel bir teklif olduğunu ifade etti.

MİLA SU HAKKINDA

Mila SU Sapanca menşeili bir marka. Kendilerini resmi sitelerinde şöyle tanıtıyorlar:
Mila Su, kurucularının 30 yıllık sektör deneyimi ve başarılı kadrosu ile size yeni nesil bir hizmet anlayışı sunuyor. İstikrar ve güvenle macerasına devam eden Mila Su; yerel ve küresel ölçekte hızla yerini alırken, tadı, saflığı ve kalitesi ile hayatınıza sağlık ve doğallık katıyor. Sapanca’nın kalbinden gelen bu taptaze lezzet, ileri teknoloji ile buluşarak hayatınızın her alanında size eşlik etmeye devam ediyor.

Belediye gitti, Çenesuyu değişti