AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Eğitimlerine dışarıdan devam eden öğrencilerin beklediği AÖF kayıt yenileme takvimi geldi. 2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atacak öğrenciler kayıt işlemine odaklandı. Peki, AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte yanıtı..

AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?
AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF kayıt yenileme 2024 takvimini mercek altına alan öğrenciler için süreç başladı. 7 Ekim ile 18 Ekim günleri arası tamamlanması gereken AÖF kayıt yenileme adımları tek tek listelendi. Açık öğretim ön lisans ve lisans eğitimi alan öğrenciler için kayıt yenileme ekranı açıldı. Peki, AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF giriş e-Devlet kayıt yenileme ekranı..

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Açık öğretim iktisat ve işletme fakültelerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi kayıtları 7-18 Ekim günleri arasında yapılacak. 12 günde tamamlanacak olan AÖF kayıt yenileme aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden öğrenci şifresi ve TC kimlik numarası ile yapılacak. Kayıtlarını tamamlayan öğrenciler Ders Ekle/Sil butonundan bir yarıyıl için toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçecek.

Kaynak: Murathan Birinci
AÖF Kayıt