Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli – Gümüşhane Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Kocaeli – Gümüşhane arası kaç km, kaç saat sürer? Kocaeli – Gümüşhane yol tarifi nasıldır? Kocaeli – Gümüşhane hangi otobüs firmaları var? İşte merak edilenler…

Kocaeli – Gümüşhane arası

Gümüşhane, Karadeniz Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Bu ilin plaka kodu 29’dur ve rakımı ise 1150 m’dir. Telefon numarası aranmak istendiğinde +456 kodu kullanılmalıdır. Gümüşhane şehrinin özellikle tarım ve hayvancılık için önemi büyüktür. Ekonomiye büyük katkılar sağlayan Gümüşhane’nin 2022 yılına ait nüfusu ise 141.707’dir. Nüfusun büyük çoğunluğu şehirde yaşamasına karşın asıl üretim köy ve merkezden uzak bölgelerde gerçekleşmektedir.

Kocaeli – Gümüşhane Arası Kaç Km?

Kocaeli ve Gümüşhane arası 996 km’dir. Rotaya bağlı olarak km’nin 1000’nin üzerine çıkması ile de karşılaşılabilir.

Kocaeli – Gümüşhane Arası Kaç Saat Sürer?

Kocaeli’nden yola çıkıldığında Gümüşhane’ye ulaşmak yaklaşık 11 saat 40 dakika sürecektir. Otobüs ile yapılan yolculuklarda bu süre 15 saat 30 dakikaya kadar artar. Farklı bir şehre aktarma yaptıktan sonra hava yolu ile Gümüşhane’ye ya da Kocaeli’ne ulaşılabilir.

Kocaeli – Gümüşhane Arası Ulaşım Seçenekleri

Kocaeli – Gümüşhane arası ulaşım seçenekleri kara yolundan oluşur. 2 şehir arası seyahat etmek isteyen kişiler, doğrudan karayolu araçlarını kullanmalıdır. Hava yolu kullanılmak istendiğinde Ankara gibi büyük şehirler üzerinden uçak ile aktarma yapılabilir. Ancak bunun için öncelikli olarak Ankara’ya ulaşmak gerekir.

İki şehir arası tren rotası da bulunmamaktadır. Ancak Kocaeli’nden yüksek hızlı tren ile Ankara’ya; Ankara’dan doğu ekspresi trenleri ile Güney Doğu Anadolu’ya kadar seyahat edilebilmektedir. Ardından tekrar otobüs (kara yolu) ile yolculuk yapılması gerekir.

Kocaeli – Gümüşhane Arası Otobüs Firmaları

Kocaeli – Gümüşhane arası otobüs firmaları olsa da bu otobüs firmalarının sefer sayısı azdır. Kocaeli – Gümüşhane sefer sayıları müşterilerden gelen talebe göre değişiklik gösterir. En sık rota oluşturan ve doğrudan iki şehir arasında seyahat imkanı tanıyan otobüs firmaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Şirin Kent Turizm
  • Giresun Seyahat
  • Gümüşhane Seyahat

Kocaeli – Gümüşhane Arası Yol Tarifi

Kocaeli ve Gümüşhane seyahati için önerilen rotalar şunlardır:

  • Güzergah: Kocaeli – Bolu – Ankara – Tokat – Redaşiye – Şiran – Gümüşhane
  • Güzergah: Kocaeli şehir merkezi – Sapanca – Düzce – Bolu – Gerede – Merzifon – Amasya – Suşehri – Şiran – Gümüşhane
  • Güzergah: Kocaeli şehir merkezi – Sapanca – Düzce – Bolu – Gerede – Merzifon – Samsun – Perşembe – Gümüşhane