AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı: Hainlere inat daha çok...

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yayınladığı mesaj ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı: Hainlere inat daha çok...
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı: Hainlere inat daha çok...

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumhuriyetin 101. yılı dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir mesaj yayımlayarak bayram tebriklerini iletti.

"KİRLİ ELLER ASLA BAŞARILI OLAMAYACAK"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şu şekilde;

"CUMHURİYETİMİZİN 101.YAŞINA ULAŞMANIN GURUR VE HEYECANINI YAŞIYORUZ
Değerli hemşehrilerimizin ve dünyanın dört bir köşesinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.
Çok zor şartlar altında ve çok ağır bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizin bugün 101.yaşına kavuşmanın tarifsiz gurur ve heyecanını yaşıyoruz.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlığımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve hiç bitmeyecek bir şükranla yâd ediyorum.
Yaklaşık bir asır önce bu topraklarda verilen bağımsızlık mücadelesi ve ardından Cumhuriyetin ilanıyla yönetimin millet iradesine teslimi dünyada halen örnek gösterilen ve takdir edilen destansı bir başarıdır.
İşte bu büyük mücadeleye layık olabilmek, kuruluşta belirlenen “muassır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkmak” hedefiyle son 22 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sayısız hizmet ve eseri ülkemize kazandıran bir davanın mensubu olmanın da ayrıca derin bahtiyarlığı içindeyiz.
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken bu atılım ve hizmetler katlanarak devam ediyor.
Bir yandan bölgesinde istikrarını kararlılıkla koruyan, bir yandan da milletimizin birlik ve beraberliğini bölmek ve parçalamak isteyenlerle mücadelesine devam eden bir ülke konumundayız.
Tarihimizin en büyük ihaneti 15 Temmuz hain kalkışmasının elebaşının ölümü ve ardından yaşanan görüntüler ile savunma sanayimizin gözbebeği Tusaş’a yapılan terör saldırısı, Cumhuriyetimizi yok etmek isteyen kirli ellerin boş durmayacağını bizlere bir kez daha gösterdi.
Ancak Tusaş’a yapılan saldırı sonrası bir çalışanın ifade ettiği gibi hainlere inat daha çok çalışacak, daha çok üretecek ve milletçe birbirimize daha çok kenetleneceğiz.
Hainler ve onları kumanda eden kirli eller asla ve asla başarılı olamayacaklar.
Milletin bağrıdan kopup gelmiş bir siyasi hareketin temsilcileri olarak, bu karanlık güçlere karşı mücadelemiz etle tırnak gibi milletimizle birlikte yılmadan ve korkmadan devam edecektir.
Tek hedefimiz muassır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkmış tam bağımsız bir Türkiye’yi yaşatmak olacaktır.
İşte bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum.
Cumhuriyetimizin 101.yıldönümü kutlu olsun."

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Şahin Talus Cumhuriyet Bayramı Ak Parti