ATİK Başkanı Hasan Kaya’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar!

Moderatörlüğünü Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Gülşah Yücel Ay’ın yaptığı Özel Yayın’ın konuğu ATİK Başkanı Hasan Kaya oldu. ATİK’in faaliyetlerinin yanı sıra iş dünyasındaki gelişmelerin ele alındığı programda Kaya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ATİK Başkanı Hasan Kaya’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar!
ATİK Başkanı Hasan Kaya’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar!

Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) Başkanı Hasan Kaya, moderatörlüğünü Nokta TV Genel Yayın Yönetmeni Gülşah Yücel Ay’ın yaptığı Özel Yayın’ın konuğu oldu. ATİK’in faaliyetleri ve iş dünyasındaki son durumun masaya yatırıldığı programda Başkan Kaya önemli açıklamalarda bulundu.

“BU YIL 15’İNCİ YILIMIZI KUTLAYACAĞIZ”

Bu yıl ATİK’in 15’inci yılının kutlanacağını belirterek sözlerine başlayan Kaya açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “ATİK 2019 yılında kuruldu. 13 arkadaşımızın biraraya geldiği bir dernek. Aslında kulüp olarak dostluk derneği olarak başlamış ve ismini gelecekten almış ve ATİK olarak da atılımcı bir felsefe ile marka oluşmuş. Bizler de ATİK olarak bu yıl 15’inci yılımızı kutlayacağız.

“ÇOK GÜZEL BİR DOKUSU OLAN BİR DERNEK”

Şu an 74 üyeye sahip. Farklı iş kollarında farklı görüşlere sahip çok güzel bir dokusu olan bir dernek. Bugüne kadar da çizgisini bozmadan devam ediyor. Bizler 2 yıllık dönem için seçiliriz. Bayrak teslimi 2 yılda bir muhakkak olur. Bu dönem de biz görev aldık. Neredeyse bir yılı geride bıraktık. Bir yıl daha devam edeceğiz.

“HER AY ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ”

Muhakkak her ay üyelerimiz ile bir araya geliyoruz. Çoğu zaman çocuklarımızı da getirerek çocuklarımızın da sosyalleşmesini sağlıyoruz. İletişimi sağlıyoruz. Sektörel bilgiler, yaşanan ticari noktalarda birbirimize karşı mesleki bilgiler veriyoruz bazen davetlilerimiz de oluyor.”

ATİK Başkanı Hasan Kaya’nın konuk olduğu Gülşah Yücel Ay ile Özel Yayın’ın tamamını Nokta TV’den izleyebilirsiniz.

Kaynak: Gülşah Yücel Ay
Hasan Kaya Atılımcı İş Adamları Derneği Gülşah Yücel Ay