Bebek katillerinin kan donduran yazışmaları gün yüzüne çıktı!

Türkiye, yenidoğan bebeklere yönelik skandalların yer aldığı soruşturma ile sarsılıyor. Bununla beraber çetenin kan dondurucu yazışmaları ortaya çıktı.

Bebek katillerinin kan donduran yazışmaları gün yüzüne çıktı!

Türkiye, yenidoğan bebeklere yönelik skandalların yer aldığı soruşturma ile sarsılıyor.
İddianamenin detaylarında, bebeklerin ölümüne neden olan "Yenidoğan Suç Örgütü" üyeleri arasında geçen vicdansız yazışmalar kan donduruyor.

Bebeklerinin sağlıklarını emanet ettikleri hastanelerde, aileler cenazelerinin kimsesizler mezarlığına defnedileceği tehdidiyle karşılaştı.

Söz konusu yazışmalarda, "Gıyasettin Mert Özdemir" isimli ambulans şoförü, bir doktorla yaptığı konuşmada, bebeklerin ölümü sonrası ailelere 80 bin TL ödeme yapmaları gerektiğini, aksi takdirde cenazelerin kimsesizler mezarlığına defnedileceğini aktarıyor.

Aynı zamanda, hemşireler arasında geçen bir diyalogda, "Hasan ölü satıyorlar Hasan" ifadesi dikkat çekiyor. Bir hemşirenin, ailelerin 10 bin TL ödemesi durumunda cenazelerini alabileceklerini söylemesi, yaşanan acımasızlığı gözler önüne seriyor.

Hemşireler Hasan Basri Gök ve Hakan Doğukan Taşcı arasındaki konuşma

Hakan Doğukan Taşcı: Aile on bin ödeyeyim cenazemi verin demiş. Emine sabah göndermiş kadını, 80 bin TL getirmeden buraya yaklaşma demiş. İlçe Sağlık aramış, vermezseniz biz geleceğiz, alacağız çocuğu diye. Ondan sonra çocuğu verdi. 10 bin de almış aileden. Oğlum bu nasıl bir vicdan lan, bizi geçiyor bunlar. Hasan ölü satıyorlar Hasan, farkındasın değil mi?

Hasan Basri Gök: Erkenden öldürecektin Doğukan, sorun çözülecekti.

‘DURSUN ÇIKMADAN EX OLSUN GALATASARAY MAÇIM VAR’

Bir doktorla hemşire arasında geçen konuşma

Çağla Durmuş: Pre tansiyon alamadım 119... 58 saturasyon...

İlker Gönen: Ya ex oluyorsa, şu Dursun çıkmadan ex olsun...

Çağla Durmuş: Evet ya...

İlker Gönen: Bu akşam bir Galatasaray maçım var yani.

Çağla Durmuş: Söyleyin Dursun Bey gelsin o zaman.

Kaynak: KamuSon Haber
Yenidoğan Bebek Çetesi Özel hastane Asayiş