Bursalı firma Kocaeli'ye hazır beton santrali kuracak... 25 kişi istihdam edilecek

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Bursa Beton Sanayi ve Ticaret Şirketi Gebze’ye hazır beton santrali kurmak için ÇED süreci başlattı. ÇED sürecine onay verilmesi durumunda firma 9 milyon 500 bin liralık tesisi Tavşanlı Mahallesi’ne kuracak ve 25 personel istihdam edecek.

Bursalı firma Kocaeli'ye hazır beton santrali kuracak... 25 kişi istihdam edilecek

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Bursa Beton Sanayi ve Ticaret Şirketi Gebze’ye hazır beton santrali kurmak için ÇED süreci başlattı. ÇED sürecine onay verilmesi durumunda firma 9 milyon 500 bin liralık tesisi Tavşanlı Mahallesi’ne kurulması hedeflenirken projenin ÇED sürecinin başladığı ilan edildi.

ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Kocaeli Gebze İlçesi Tavşanlı Mahallesi Köyyeri mevkiinde Bursa Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından “Hazır Beton Santrali (360 m3 /sa)” yapılması planlanıyor. Proje sahibi tarafından Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinin başladığı ilan edilirken proje ile 25 personelin istihdam edilmesi hedefleniyor.

YILDA 300 GÜN

Yılda 300 gün olmak günde 8 saat çalışması planlanan tesiste 2 adet beton santrali bulunacak ve 360 m3 /saat kapasite ile üretim gerçekleştirecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kocaeli Gebze Tavşanlı Mahallesi