Darıca Belediyesi'nden İstihdam Fuarı! İş arayanlar mutlaka ziyaret etsin

Darıca'da iş arayanlar ve işverenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan İstihdam Fuarı'nda buluşacak.

Darıca Belediyesi'nden İstihdam Fuarı! İş arayanlar mutlaka ziyaret etsin
Kocaeli Haber- Darıca'da İstihdam Fuarı

Darıca Belediyesi, işsiz vatandaşların iş hayatına kazandırılması ve istihdam oranını artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenen İstihdam Fuarı, iş arayanlar ile firmaları bir araya getirerek birebir görüşmeler yapılmasına imkan sağlıyor. Fuarın üçüncüsü 26 Ekim Cumartesi günü Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

09.00-17.00 ARASINDA

"Bu Fuarda İş Var" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, firmalar iş arayan vatandaşlarla buluşarak doğrudan istihdam imkanı sunacak. Ayrıca katılımcılar, firmalara merak ettikleri soruları yöneltebilecek ve anında yanıt alabilecek. Saat 09.00-17.00 arasında gerçekleşecek fuara, binlerce kişinin katılması bekleniyor.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu fuarın istihdama önemli katkılar sunduğunu vurgulayarak, "Göreve geldiğimizde ilk hayata geçirdiğimiz projelerden biri istihdam masası oldu. Darıca'da işsizliği en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugüne kadar kurduğumuz istihdam masası aracılığıyla binlerce kişinin iş bulmasına yardımcı olduk. İstihdam Fuarı ile de iş arayan vatandaşlarımızla işverenleri buluşturmayı ve istihdamı desteklemeyi amaçlıyoruz. Daha önceki fuarlarda hem iş arayanlar hem de firmalar yoğun ilgi gösterdi. Bu talepler doğrultusunda bu yıl üçüncü kez fuarı düzenlemeye karar verdik" dedi.

Kocaeli Haber- Darıca'da İstihdam Fuarı

Kaynak: İHA
Darıca Belediyesi İstihdam Fuarı Adnan Menderes Kültür Merkezi