Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasının kuruluş hikayesi paylaşıldı! Güven Özyurt anlattı

Avrupa’nın ticari araç üretim lideri olan Ford Otosan, Ford Otosan fabrikasının hayata geçirilme sürecini anlatan video yayınladı. Videoda konuşan Ford Otosan lideri Güven Özyurt, “Şu anda biz daha önceleri hep konuştuğumuz bir hayalin içindeyiz” dedi.

Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikasının kuruluş hikayesi paylaşıldı! Güven Özyurt anlattı
Ford Otosan'ın kuruluş hikayesi anlatıldı! 'Bir hayalin içindeyiz'

Türkiye’nin otomotiv devi Ford Otosan’ın en önemli fabrikalarından birisi olan Yeniköy fabrikasının kuruluş hikayesinin anlatıldığı bir video yayınlandı.

EN BÜYÜK KREDİ ÇALIŞANLARA

Videoda Yeniköy fabrikasının kuruluş hikayesini ve sürece emek veren insanların önemini anlatan Ford Otosan Lideri Güven Özyurt “Yeniköy fabrikasını hayata geçirmek size ne hissettiriyor?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Büyük bir gurur vesilesi aslında çünkü bu noktanın arkasında geriye dönüp baktığımızda uzun bir yol var, binlerce insan var. Biz bugüne kadar bu işte ne biliyorsak, bildiklerimizin en iyisini; arkadaşlarımızın bütün katkılarını buna tedarikçiler de dahil, tesisteki servis sağlayıcılarımız da dahil birlikte çalıştığımız bütün paydaşlar, Ford’daki bütün birlikte çalıştığımız insanlar da dahil aklımızdan süzülenin en iyisi buraya koymaya çalıştık ve bunu bir gelecek vizyonuyla birleştirdik. Ben buraya baktığım zaman en büyük krediyi burada çalışma arkadaşlarıma vermem lazım. Onların hayalleri ve istekliliği buraya yarattı. Şu anda biz daha önceleri hep konuştuğumuz bir hayalin içindeyiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeniköy Güven Özyurt Ford Otosan