Gebze Belediyesi'nden kamuoyu istismarı açıklaması!

Gebze Belediyesi, bazı yayınevlerinin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşananlardan dolayı fuardan çekilmiş gibi açıklama yaparak kamuoyundaki duyarlılıkları istismar ettikleri yönünde açıklamalarda bulundu.

Gebze Belediyesi'nden kamuoyu istismarı açıklaması!
Kocaeli Haber - Gebze Belediyesi'nden kamuoyu istismarı açıklaması!

18-27 Ekim'de düzenlenecek kitap fuarına katılacak yayınevlerinin, yanıltıcı bilgilerle kitap fuarına katılmaktan vazgeçirilmeye çalışıldığı aktarılan açıklamada, "Bu süreçte yaşadığımız ve olayın bütün boyutlarına sirayet eden istismar girişimlerinden biri olarak bazı yayınevlerinin, ilan ettikleri kararlarını kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Kitap fuarımızda hiç olmayan ve sanki fuarda olacaklarmış ve bundan vazgeçmişler gibi kamuoyunu yanıltan açıklamalar yapmaktalar.

"LİSTEDE YOKLAR"

Listede bulunan hiçbir yayınevi Gebze Kitap Fuarı'nda yer almadığı halde, hayvan barınağında hayvansever olduğunu iddia edenlerin ortalığa saçtığı cansız hayvan görüntülerini gerekçe göstererek fuardan çekildiğini açıklamıştır. Olmadıkları fuara katılmadıklarını açıklayarak kamuoyundaki duyarlılıkları istismar eden bu yayınevleri ve benzer istismar girişimlerini, vatandaşlarımızın dikkatine arz ederiz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA
Gebze Belediyesi Kitap Fuarı Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi