Halil Güngör Dokuzlar'dan Fatma Kaplan Hürriyet'e: İki tuvaleti ücretsiz yapmakla...

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'ın Belsa Otoparkı hakkında yaptığı açıklamaya cevap vermişti. Hürriyet'in bu açıklamasına AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar'dan yanıt geldi.

Halil Güngör Dokuzlar'dan Fatma Kaplan Hürriyet'e: İki tuvaleti ücretsiz yapmakla...
Halil Güngör Dokuzlar'dan Fatma Kaplan Hürriyet'e: İki tuvaleti ücretsiz yapmakla...

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın'ın Belsa Otoparkı hakkında yaptığı açıklamaya cevap yapmış ve Tahir Büyükakın’ın, İzmit Belediyesi’ne yönelik yaptığı 'Belsa Plaza Otoparkı'nı kamuya açın' açıklamasını büyük bir hayretle dinlediklerini ifade etmişti.

İŞ ÇÖZÜLÜYOR MU?

Hürriyet'in bu açıklamasına AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar'dan yanıt geldi. Dokuzlar, açıklamasında "İki tane tuvalet yapmakla iş çözülüyor mu?" diye sorarark şu ifadeleri kullandı;

"İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her zeminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bize sataşıyor demiş. Üzerime koro halinde saldırıyorlar diye yine mağdura yatmış.
Kişi kendinden bilir işi misali durumu açıklayalım o zaman.
1-) Koro kurmak sizin işiniz Fatma Hanım. CHP’nin gölge başkanı gibi bütün ilçeleri ve özellikle ağzı bozuk olanları örgütlediğinizi unuttunuz mu yoksa? Ama adamlarınızı korumakta pek mahir değilsiniz. Bir tane sizin adınıza sinkaflı açıklama yapan ilçe başkanı vardı, şimdi nerde merak ediyoruz.
2-) İzmit Belediyesi’nin bütçesi küçük diyerek, CHP’nin Ankara’daki ağababalarına verdiğiniz büyük ihaleleri unutturacağınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Hala bu konuda bir açıklama neden yapmadınız? İzmitin parasını çarçur edip, borçla harçla uğraşıyoruz demek ayıp değil mi?
3-) Alt alta yedi satır açıklama yapmışınız. Okuyan İzmit’i bedava hale getirdiniz sanacak. Ama ortada iki tane ücretsiz tuvalet, iki tane de 300’er kişilik lokanta var. Sizden önce bu şehirde her mahallede çorba çeşmeleri, her öğrenciye yüzlerce bisiklet, nakdi eğitim destekleri verildi ama kimse sizin kadar konuşmadı. Tuvalet bedava yaptım diye övünen tek belediye başkanı olarak geçtiniz, tebrik ederim.
4-) Son mecliste otopark meselesini eline kağıt verdiğiniz meclis üyesi gündeme getirdi. Burada da iftira atmışsınız. Size sataşmak bir yana, herkes izliyor asıl siz her mecliste Büyükşehir’e sataşacak yer arıyorsunuz. Başararısızlık da içinizi kemiriyor, üç gün sonra da olsa böyle açıklama yapıyorsunuz. Hayırdır Fatma Hanım, kavgacı olduğunuzu unutturmaya mı çalışıyorsunuz? Ama nafile, gölgenizle kavga ettiğinizi herkes biliyor.
5-) Ücretsiz otopark meselesine gelelim. Yönettiğiniz şehirden haberiniz yok Fatma Hanım! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece İzmit’te 8 bin araçlık ücretsiz otoparkı var. Bunlardan biri de Kadıköy Kapalı Otoparkı. Yıllardır ücretsiz. İki tuvaleti ücretsiz yapmakla iş bitiyor mu? Belsa’yı ücretsiz yapın da, gerçek bir icraat görelim.
6-) Ahh Fatma Hanım, ahh. İki genel başkan getirdiniz. İkisine birden Büyükşehir Adayı olarak kendinizi ilan ettirdiniz. Madem bu kadar kafaya takacak, bu kadar lafını edecektiniz, neden son anda Büyükşehir Adayı olmaktan vazgeçip, partililerinize çalım attınız?
Fatma Hanım, sorularınız ne can alıcı, ne de inandırıcı. Yine gündemi değiştirme çabası. Ama sonuçta vizyonsuzluğun belgesi."

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Fatma Kaplan Hürriyet Halil Güngör Dokuzlar Tahir Büyükakın İzmit Belediyesi