Halit Ertuğrul; “Gençler, sevilmek ve değer görmek istiyor”

14. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan eğitimci-yazar Halit Ertuğrul, gençlere sevgi ve ilgi ile yaklaşılması gerektiğini söyledi

Halit Ertuğrul; “Gençler, sevilmek ve değer görmek istiyor”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 14. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında birbirinden önemli yazar ve fikir insanlarını okurlarla buluşturdu. Eğitimci-yazar Halit Ertuğrul da bu kapsamda fuarda kitap dostlarıyla bir araya geldi. Eğitimci kimliği ile gençlere yönelik fikirlerini dile getiren Ertuğrul, “Gençler sevilmek ve değer görmek istiyor” dedi.

HAYATINDAN KESİTLER SUNDU

Karamürsel Alp Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Yazar Halit Ertuğrul, “Aile ve Gençlik Eğitimi adlı bir söyleşi gerçekleştirdi. Ertuğrul, hayatından kesitler sunarak öğrencilerine nasıl tesir ettiğini anlattı.

YAŞANTINIZLA ÖRNEK OLUN

Aileler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Halit Ertuğrul, “İnsan kimi severse onun sözünü dinler. İnsan sevildiğini, önemsendiğini, değer verildiğini görmek ister. Parayı pulu, işi bırakın ne kadar hata yaparsa yapsın çocuklarınıza sevgiyi verin. Mutlaka tesir edecektir” dedi. “Kötü bir adam yoktur kötülüklere bulaştırılmış adam vardır” şeklinde konuşan Ertuğrul, “Nasıl bir evlat yetiştirmek istiyorsanız siz önce onu yaşayın ve örnek olun. Bütün olumsuzluklara rağmen evlatlarınıza dua edin. Anne duasının önünde hiç bir engel yoktur” ifadelerini kullandı.

SÖYLEŞİLERE İLGİ YOĞUN OLDU

Öte yandan “Kalemin Vaadi, Kağıdın Sınırı” adlı söyleşisinde Ahmet Murat Özel, “Sosyal Medya ve İnsan” adlı söyleşilerinde Mehmet Ali Çatal ve Balküpü yoğun ilgiyle gerçekleştirilen etkinliklerde sevenleriyle bir araya geldi.

Kaynak: Haber Bülteni
Halit Ertuğrul Kocaeli Kitap Fuarı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi