Halktan Köfteci Yusuf’a tam destek! 'Köfteci Yusuf’a sahip çıkalım'

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son yayınladığı listede domuz etine rastladık açıklaması üzerine Köfteci Yusuf, en önemli gündem maddesi haline geldi.

Halktan Köfteci Yusuf’a tam destek! 'Köfteci Yusuf’a sahip çıkalım'
Köfteci Yusuf'a tam destek

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son yayınladığı listede domuz etine rastladık açıklaması üzerine Köfteci Yusuf, birden Türkiye'nin en önemli gündem maddesi haline geldi. Bursa'daki şubesinde hem köfte hem de dönerde domuz eti kullanıldığı iddiaları ortaya atılan markaya yönelik tepkiler hızla artarken, bir çok kişi tarafından firmanın açıklaması üzerine Köfteci Yusuf’a destek olan vatandaşların sayısı da artıyor.

ÇÖKME PLANI

Ortaya atılan iddialar üzerine ürünlerinde domuz eti rastlanan firmanın yaptığı açıklamalar üzerine bunun bir çökme planı olup olmadığı da tartışmalar arasında yer alıyor. Tartışma devam ederken Sedat Peker’in açıklamaları insanların kafasında bu liste aslında bir çökme planı mı sorusunu akıllara getirdi. Günlerdir gündemde yerini alan Köfteci Yusuf davası üzerine insanlar büyük firmanın yanında olduğunu ve destek çıktığı konusunda paylaşımlar yaptı.

‘İNADINA KÖFTECİ YUSUF’

Bu destek, sadece sosyal medya üzerinden değil, aynı zamanda iş yerlerinde ve restoranlarda da devam ederken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Milyonlarca dolar değerine ulaşmış bir işletme neden binde bir oranında domuz eti kullansın? Bu işin arkasında işletmeyi ucuza satın almaya çalışan mafyavari gruplar olabilir mi?” sorularını yöneltti.Bunun yanı sıra Prof. Dr. Ercan, ABD merkezli hamburger zincirlerini işaret ederek, bu firmaların yerli ve milli markamız Köfteci Yusuf ile rekabet edemediğini ve bu nedenle karalama kampanyası yürüttüğünü öne sürdü. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "İnadına Köfteci Yusuf’ta köfteye devam" ifadesini kullandı.

AKIL İŞİ DEĞİL

278 şubesi ve 12 bin çalışanı bulunan, günde 100 tondan fazla köfte üreten bir tesisin "domuz eti" kullanmasının mantıklı olmadığını düşünen vatandaşlar, sosyal medyadan Köfteci Yusuf’a destek mesajları yağdırıyor. İşte bu paylaşımlardan bazı örnekler:

Kaynak: HABER MERKEZİ
Köfteci Yusuf Tarım ve Orman Bakanlığı Sedat Peker