İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin'den kapalı nüfus sayımı önerisi!

İyi Parti Kocaeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen Grup Toplantısı'nda ifade ettiği, 3 Kasım 2024'te, 24 yıl aradan sonra yeniden bir kapalı nüfus sayımı yapılması önerisini desteklediğini açıkladı.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin'den kapalı nüfus sayımı önerisi!

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun son grup toplantısında gerçekleştirdiği kapalı nüfus yapılması gerektiğine dair açıklamasına İyi Parti Kocaeli’den güçlü bir destek geldi. Son yıllarda artan güvenlik sorunları ve toplumsal huzursuzlukları gerekçe göstererek kapalı nüfus sayımının gerektiğini açıklayan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Avukat Mehmet Kamil Şirin "Kapalı nüfus sayımı, toplumumuzun güvenliği ve huzuru için son derece kritik bir adımdır. Bu sayım, kamuoyuna daha sağlam veriler sunarak, güvenlik politikalarının güçlendirilmesine ve etkin bir mücadele yürütülmesine katkı sağlayacaktır," dedi. Şirin, ayrıca, bu tür bir çalışmanın, devletin bürokratik süreçlerini hızlandırarak sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atmasına olanak tanıyacağını vurguladı.

SORUMLULUĞUN GEREĞİ

Avukat Mehmet Kamil Şirin, "İYİ Parti olarak, vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun bu önerisi, partimizin güvenlik konusundaki kararlılığının ve sorumluluğunun bir göstergesidir," ifadesini kullandı.
Ayrıca, Şirin, "Kapalı nüfus sayımının gerçekleştirilmesi için gerekli bürokratik hazırlıkların bir an önce yapılması gerekmektedir. Bu adım, yalnızca güvenlik değil, aynı zamanda toplumsal barışın yeniden tesis edilmesine de büyük katkı sağlayacaktır," diye ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Nüfus sayımı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti