İzmit Belediyesi’nden Karakaş’a belgeli yanıt

İzmit Belediyesi, AK Parti Meclis Üyesi Önder Karakaş’ın Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yaptığı açıklamalara belgelerle yanıt verdi.

İzmit Belediyesi’nden Karakaş’a belgeli yanıt

İzmit Belediyesi Basın yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sürekli halkı yanıltmak amacıyla verilen yanlış rakamları her seferinde resmî belgelerle düzeltmekten yorulduk. AK Parti Meclis Üyesi Önder Karakaş’ın Ekim Ayı Olağan Meclisi’nde dile getirdiği hatalı açıklamalar da bu yanlış bilgilendirme zincirinin son halkası oldu. Halkı doğru bilgilendirmek adına gerçekleri bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak zorundayız.

'ASLINDA 22 ÇÖP KAMYONU ALMIŞ'

Ekim Ayı Olağan Meclisi’mizde; SherlockHolmes edasıyla, sözde bir keşfini dile getiren AK Parti Meclis Üyesi Önder Karakaş’ın, “Sabah şantiye çıkışı 11 çöp kamyonu saydım” açıklaması, “YANLIŞTIR” Sayın Karakaş’ın sayılarla arası mı pek yok, yoksa sabah çöp kamyonu saymak kendisine zor mu geldi bilemeyiz. Ancak meclis üyemizin ifade ettiği gibi 11 değil, 22 çöp kamyonumuz sabah saatlerinde Temizlik İşleri Şantiyemizden çıkış yapmıştır. Bu da “Çöp Aracı Sefer Takip Fişleri”nde de açıkça görülmektedir. O gün akşam saatleri dahil olmak üzere sahada 22 araç çalışmış ve İzmit’ten 277 bin 820 kg evsel atık toplamıştır.

Kaynak: Haber Bülteni
İzmit Belediyesi Önder Karakaş Ak Parti