İzmit Belediyesi'nin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu!

İzmit Belediyesi yetkilileri, mahalle gezilerine devam ediyor. Yetkililerin son durağı ise Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu.

İzmit Belediyesi'nin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu!

İzmit Belediyesi yöneticileri kentin bütün mahallelerini gezerek incelemelerine devam ediyor. Haftalardır devam eden ziyaretlerin son durağı ise İzmit Belediyesinin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahalleri oldu. İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, İsmail Akdeniz, Turgay Oruç, Meclis Üyeleri Özcan Özer, Turgut Kocacık, Barbaros Akkuş ve birim müdürleri katıldı. Heyete Akmeşe Sultaniye Mahalle Muhtarı Fikri Yıldız ve Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı eşlik etti.

İzmit Belediyesi'nin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu! - Resim : 1

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinleme ve görme fırsatı bulan İzmit Belediyesi, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. İzmit Belediyesi yetkilileri, bölgelerdeki gerekli çalışmaların en kısa hayata geçirileceğinin altını çizdi. Mahalle gezileri, ilerleyen günlerde diğer bölgelerde de devam edecek.

İzmit Belediyesi'nin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu! - Resim : 2

İzmit Belediyesi'nin son durağı Akmeşe Sultaniye ve Erenler Mahallesi oldu! - Resim : 3

Kaynak: BÜLTEN
İzmit Belediyesi Muhammet Ertürk Erenler Mahallesi