KAISİYAD toplantısında teröre lanet yağdı

KAISİYAD geleneksel buluşması son derece kalabalık geçti. Teröre lanet yağdırılan toplantıda Dr. Yılmaz Sönmez KAISİYAD üyelerine “Aile Şirketlerinin Kurumsallığa Geçiş Yolculuğu” isimli seminer verdi..

KAISİYAD toplantısında teröre lanet yağdı

KAISİYAD geleneksel buluşması son derece kalabalık geçti. Teröre lanet yağdırılan toplantıda Dr. Yılmaz Sönmez önemli bir eğitim programı verdi

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Yardımlaşma Derneği'nin (KAISİYAD) geleneksel buluşması Kartepe’de bulunan Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. KAISİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Haşmet Uçar ile yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Bursa KAISİYAD Başkanı Yener Bulut ve çok sayıda iş insanı katıldı.

BU GÜÇ BİZİM…
Selamlama konuşması yapan KAISİYAD Başkanı Haşmet Uçar konuşmasına herkese teşekkür ederek başladı. TUSAŞ terör saldırısına da değinen Uçar, ‘Son zamanlarda ülkemizde yaşadığımız hain terör olayları neticesinde hepimiz üzülüyoruz. Ama tüm dünya bilmelidir ki Türk toplumu kenetlendiğinde önünde duracak hiçbir güç yoktur. Bu güç bizim asil kanımızda mevcuttur.

SÖZ VERİYORUZ, ÇALIŞACAĞIZ
Bizler ülkenin ticaretle uğraşan iş insanları olarak şunun sözünü veriyoruz; Çalışacağız , çalışacağız ve daha çok çalışacağız, üreteceğiz. Ülkemizi refah seviyesine çıkarana ve geleceğimize çok daha güzel bir Türkiye bırakana kadar çalışmaya devam edeceğiz.’ dedi.

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

GÖKÇE DE LANET YAĞDIRDI
Davetliler arasında bulunan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Bir kardeşiniz olarak burada bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu kente değer katmaya devam ediyoruz ve önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam edeceğiz. Geçtiğimiz Çarşamba günü Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Terör saldırıları bizim birlik ve beraberliğimizi bozmayacak. Şimdiden herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum’ dedi.

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

RAHMET DİLEDİ

Terör saldırılarına yönelik konuşma yapan Veysal Tipioğlu,“TUSAŞ’a yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terör örgütü tasmasını elinde tutan kişiler birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Biz bir oldukça üstünden gelemeyeceğimiz kimse yok. Şehitlerimize rahmet diliyorum” ifadeleriyle konuşmasına başladı. Sözlerini devam ettiren Tipioğlu, “İnevasyon merkezine katkı sunan hemşerilerim geleceğimizi inşa ediyorlar. Birlik beraberliğin olmadığı yerde başarıdan bahsedilemez. Derneklere ve dernek başkanlarına bu yüzden teşekkürlerimi iletiyorum. Dünyadaki ekonomik krizden ülkemiz etkilendi fakat grafik iyiye gidiyor ve gitmeye devam edecek. Bu konuda verilerin çok net olduğunu görüyorum” ifadelerini kullanan Tipioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını bitirdi.

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

PLAKET VERİLDİ
Toplantının konuşmalar bölümünün ardından, programa destek verein iş insanlarına KAISİYAD Yönetimi tarafından plaket takdim edildi. Plaket törenin ardından Dr. Yılmaz Sönmez KAISİYAD üyelerine “Aile Şirketlerinin Kurumsallığa Geçiş Yolculuğu” İsimli seminer verdi.

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kocaeli Haber- KAISİAD Toplantısı

Kaynak: Gülşah Yücel Ay
Yılmaz Sönmez Veysal Tipioğlu Haşmet Uçar KAISİYAD Sertif Gökçe