Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler!

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra Akçakoca Kültür Merkezi yanında gerçekleştirdiği mitingde eylemciler tarafından hazırlanan bazı pankartlar çok dikkat çekti.

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler!
Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya kurmayı planladığı biyokurutma (çöp) tesisi Kandıralılar tarafından protesto edilmeye devam ediliyor. Kandıra Kültür ve Çevre Derneği tarafından organize edilen ve bugün gerçekleştirilen eylemde eylemciler tarafından hazırlanan bazı pankartlar oldukça fazla dikkat çekti.

BAZI BAŞLIKLAR

Eylemcilerin ellerinde tuttukları pankartlarda “Kayıp”, “Teşekkürler”, “REVA MI BU”, “PES” gibi başlıklar yer alırken bu başlıklar altında yer alan isimler oldukça dikkat çekiciydi.

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler! - Resim : 1

EYLEMCİLERİN HEDEFİNDE OLANLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı için “REVA MI BU? -Herkese sosyal tesis Kandıra’ya çöp tesisi” pankartı hazırlandı. AK Parti Milletvekilleri için de özel hazırlık yapan eylemciler; Mehmet Akif Yılmaz için “ KAYIP -Seçim zamanı görülüyor sonra yok!”, Sami Çakır için, “11 İLÇE DAHA VAR -KOCAELİ’Yİ DİLOVASI’NDAN İBARET DEĞİL!”, Radiye Sezer Katırcıoğlu için, “AÇILIŞ MI VAR? – Kocaeli’de açılış varsa görülüyor!”, Sadettin Hülagü için, “KAYIP- En son Kandıra’da oy toplarken görüldü” pankartları taşıdı. AK Parti için, “KAYIP- HALKIN KULAK SESİNE VERİN” pankartı açıldı. En büyük eleştiri ise Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e geldi, “PES- Kendi halkına çöp tesisini layık gördü” pankartıyla o da eleştirilerden kurtulamadı.

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler! - Resim : 2

EYLEMCİLERİN TEŞEKKÜRLERİ

Kandıra’ya çöp tesisi istemeyen vatandaşlar önce bir kısım siyasetçi eleştirirken, bir kısmına da teşekkür etti. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko vatandaşlardan teşekkürü kapan isimlerden birisi oldu. Bir diğer teşekkür de Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’na geldi.

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler! - Resim : 3

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler! - Resim : 4

Kandıra Kültür ve Çevre Derneği’nin Kandıra mitinginden dikkat çekici kareler! - Resim : 5

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Kocaeli Kandıra Kültür ve Çevre Derneği Kandıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi