Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 101. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı

Atatürk anıtında düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Cumhuriyet Savcısı Cihat Karakaya, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, STK’lar, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı adına düzenlenen Tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarının Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla resmi tören sona erdi.

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı - Resim : 1

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ

Ardından KARSAD (Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği) önünde KARSAD üyesi dalgıçlar tarafından da Cumhuriyetimizin 101.yılına özel Türk Bayrağı çıkarıldı. Atatürk'ün sevdiği şarkıları Grup Efsane tarafından seslendirildi ve program son buldu.

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı - Resim : 2

KAYMAKAMLIK BİNASI ÖNÜNDE TEBRİKLER KABUL EDİLMEYE BAŞLANACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıl dönümü kutlamaları yarın (Salı günü) saat 10:00’da Kaymakamlık binası önünde Kaymakam, ve Belediye Başkanı ile birlikte tebriklerin kabul edilmesiyle başlayacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 10.30 da İlhan Çınar Alanında öğrenciler ve halkın bayramı kutlanacak.

Karamürsel İlhan Çınar alanında düzenlenecek etkinlikler ve saat 19:23’de Karamürsel Belediyesi Muharrem Erdoğan Halı saha tesislerinin önünde düzenlenecek olan Fener Alayı ile devam edecek.

Kaynak: BÜLTEN
Karamürsel Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ahmet Çalık