Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Av. M. Mustafa Kocaman mesajında;

Her türlü zorluğa, imkânsızlığa rağmen esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekün inanç ve kararlılıkla başlattığı Kurtuluş Savaşını her safhası tarihte benzeri görülmemiş kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlandırmıştır.

''DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ''

Bugün bize düşen de şehitlerimizin kanıyla kurulmuş, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Bu onurlu tam bağımsızlık mücadelemizde her daim bir ve beraber olup bu mücadeleyi Aziz milletimizle birlikte omuz omuza sürdüreceğiz. “Hainlere inat, daha çok çalışıp, daha çok üreteceğiz".

Bu vesile ile bize bu cennet vatanı emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşları ve vatan uğruna canını vermiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 101.yıl dönümünü kutluyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşayacağımız programımızda tüm hemşehrilerimi aramızda görmekten onur duyarım”

29 Ekim 2024 Fener Alayı
(Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarlık Önü)

Saat: 19.30

Doğukan Manço ve Kartepe Gençlik Korosu
(Ertuğrulgazi Açık Hava Sinema Alanı)

Saat: 20.00

Kaynak: BÜLTEN
Kartepe Belediyesi Mustafa Kocaman 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı