Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli kısa film festival yolculuğuna devam ediyor

Ecre Begüm Bayrak’ın yazıp yönettiği, yapımcılığını Canberk Dursunoğlu’nun üstlendiği “Kurtlar” isimli filmin festival yolculuğu devam ediyor.

Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli kısa film festival yolculuğuna devam ediyor
Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli kısa film festival yolculuğuna devam ediyor

Ecre Begüm Bayrak’ın yazıp yönettiği, yapımcılığını Canberk Dursunoğlu’nun üstlendiği ve Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli filmin festival yolculuğu devam ediyor.

YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

Kurtlar, Türkiye premierini 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yaptıktan sonra yolculuğuna 4. Luma Kısa Film Festivali ve 25. İzmir Kısa Film Festivali Panorama Seçkisi ile devam edecek.

Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli kısa film festival yolculuğuna devam ediyor - Resim : 1

KARTEPE'DE ÇEKİLDİ

Kurtlar, kaymakam Behçet ve senarist eşi Ilgın’ın, köylülerin çocukların düşüp boğulduğu bir su kanalının boşaltılması için kendilerine baskı yaptıkları bir köye yerleşmelerinin hikayesinianlatıyor. Oyuncu kadrosunda Hakan Karsak, Anıl Ateş, Ceren Kaçar, Gözde Kısa, Muhammet Kulu ve Zafer Kırdudu’nun yer aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Göksel İnağ, kurgusunu ise Naim Kanat üstlenirken, özgün müziklerini ise Aytaç Bayladı besteledi. Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen film Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çekildi.

Kartepe'de çekilen Kurtlar isimli kısa film festival yolculuğuna devam ediyor - Resim : 2

Kaynak: BÜLTEN
Kocaeli Kartepe Kurtlar Ecre Begüm Bayrak