Köfteci Yusuf'tan açıklama: Tek tek anlattı!

Domuz eti ürünleriyle gündeme gelen Köfteci Yusuf’tan yeni açıklama geldi. Şirketin sahibi Yusuf Akkaş, youtube kanalından iddiaları, 2 yıllık hukuki mücadelesini, şirket organizasyonunu ve et ile ilgili tüm iddiaları tek tek cevapladı.

Köfteci Yusuf'tan açıklama: Tek tek anlattı!

Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi sonrası, işletme sahibi Yusuf Akkaş, iddialara karşılık vermek amacıyla şirketinin YouTube kanalından açıklamalarda bulundu.

SİYASİ GÜCÜM YOK

Yusuf Akkaş, "Siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı" diyerek, siyasi bağları olmadığına dikkat çekti.

"FABRİKADAYIM" CEVABI

Domuz eti analizlerinden sonra kendisinin kaçtığına dair iddialara da yanıt veren Akkaş, "28 yıldır buradayım. 45 gündür de fabrikadayım. Her gün işimdeyim. Yüzümde bir kara mı var? 12.000 kişilik emekçimin emeklerini bırakıp gidebilecek bir insana benziyor muyum?" ifadelerini kullandı.

TEKNİK BİLGİSİ OLANLAR HATALARI GÖRÜYOR

Akkaş, işin teknik detaylarına aşina olanların hataların farkında olduğunu belirterek, "Biz ahlaklı emekleriyle para kazanmaya uğraşan bir şirketiz. Biz devletin adaletine güveniyoruz ve davanın sonucunu bekliyoruz" dedi.

"25 ZABITA ŞUBEMİZİ BASIYOR"

Köfteci Yusuf’un şubesinde yaşanan denetimlerle ilgili olarak, "25 kişi zabıta şubemizi basıyor. Tutanaklara yazıyorlar ki domuz eti arandı. Bu olay Denizli şubemde oldu" diye konuştu.

KÖFTENİN MALİYETİ VE UCUZLUK NEDENİ

Yusuf Akkaş, köftenin maliyetini ve ucuz satış stratejisini de açıkladı: "Biz ucuz değil, diğerleri çok pahalıya satıyor. Biz aracısız çalışan bir firmayız. Stratejisi olan, ne yaptığını bilen bir işletmeyiz." Akkaş, köftenin içeriğinde bulunan malzemelerin maliyetini detaylandırarak, "300 liraya maliyetimiz var" ifadelerini kullandı.

İŞTE O VİDEONUN DEVAMI

Kaynak: HABER MERKEZİ
Köfteci Yusuf Tarım ve Orman Bakanlığı Domuz eti