Levent Gödek: Cengiz Kan AK Parti'den bir görev mi bekliyor?

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek Nokta Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programında konuştu. Gödek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan adayı olan Cengiz Kan’ın Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisi konusunda sessiz kalmasını değerlendirdi.

Levent Gödek: Cengiz Kan AK Parti'den bir görev mi bekliyor?
Levent Gödek: Cengiz Kan AK Parti'den bir görev mi bekliyor?

Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya’nın sunduğu Şehrin İçinden programının bugünkü konuğu Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek oldu. Gödek gündeme dair birçok önemli açıklama yaptı. Gödek, Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisine karşı Kandıra Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Kan’ın tutumunu değerlendirerek “9 binden fazla oy almış birisi vatandaşları niye sahipsiz bırakıyor” dedi.

Levent Gödek: Cengiz Kan AK Parti'den bir görev mi bekliyor? - Resim : 1

"GÖREV Mİ BEKLİYOR?"

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan adayı olan Cengiz Kan’ın Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisi konusundaki tutumunu değerlendiren Gödek, “İnanın Cumartesi günü bir program daha olmuştu. Kandıra Merkez’den Çarşı Camiisine kadar bir yürüyüş oldu. Çöp tesisine karşı gayet akademik ve bilimsel konuşmalar gerçekleştirildi. Ne yazık ki Cengiz Başkan’ı yine göremedim. Hatta ben orada arkadaşlara 'Cengiz Başkan neden gelmiyor?' diye sordum. 9 binden fazla oy almış birisi oradaki vatandaşlarla niye sahipsiz bırakıyor? Niye onların haklarını savunmuyor diye sorduğumda oradaki arkadaşları 'Biz de anlam veremedik' dediler. Ben hatta acaba AK Parti’den bir görev mi bekliyor diye düşündüm. Acaba önümüzdeki seçimlerde bir beklentisi mi var diye düşündüm. Bu benim kendi şahsi düşüncem. Demek seçimde bazı AK Partililer kendisini öne sürdü aday ol diye. Olamayınca acaba önümüzdeki seçimlerde mi aday gösterilecek gibi bir beklenti mi oluştu? Acaba sen bu yürüyüşlere katılma, gösterme kendini mi denildi gibi bir algı mı var diye kendi kendime düşündüm. Oradaki vatandaşlar size güvenmiş bizim hakkımızı savunacak diye. Size ciddi bir destek verilmiş. Kandıra’nın ciddi bir sorunu var. Seçimden bu yana geçen zamanda Cengiz Başkan hiçbir şey söylemedi” ifadelerini kullandı.

Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor

Levent Gödek: Kandıra çöp fabrikasının kokusunu İzmitliler çeker

Levent Gödek: Kandıra’daki meclis üyeleri muhalefet yapamıyor

Kaynak: Cansu Kızılkaya
Cengiz Kan Levent Gödek Kandıra