Levent Gödek “Kandıra GIDA OSB’nin ilçeye hiçbir katkısı olmayacak”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek Nokta Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programında konuştu. Gödek, "Kandıra Gıda OSB'nin Kandıra'ya hiçbir katkısı olmayacak" dedi.

Levent Gödek “Kandıra GIDA OSB’nin ilçeye hiçbir katkısı olmayacak”

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Nokta TV ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programında önemli açıklamalarda bulundu. Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya’nın sunduğu programda, Gödek, Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili görüşlerini paylaştı.

KANDIRA'YA FAYDASI OLMAYACAK

Gödek, “Kandıra Gıda OSB'nin Kandıra'ya hiçbir faydası olmayacak” diyerek, bölgedeki konut sıkıntısına dikkat çekti. "Kandıra'da ciddi seviyede konut sıkıntısı var. Vatandaşlar kiralık daire bulamıyor," diyen Levent Gödek, Gıda OSB'nin Kandıra'ya 20 kilometre uzaklıkta olduğunu belirtti.

20 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ YERİ TERCİH ETMEZLER

Gödek, bu durumun insanları Kandıra yerine İzmit’te yaşamayı tercih etmeye yönlendireceğini ifade etti. "Akşam 6'dan sonra bomboş karanlık olan bir yerde yaşamayı tercih etmezler" diyen Gödek, bu nedenlerden ötürü Gıda OSB'nin Kandıra’ya bir fayda sağlayacağını düşünmediğini dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Levent Gödek Nokta TV Kandıra GIDA OSB