Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek Nokta Tv ekranlarında yayınlanan Şehrin İçinden programında konuştu. Gödek, “Kandırılarılar mağdur ediliyor. Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor” dedi.

Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor
Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor

Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cansu Kızılkaya’nın sunduğu Şehrin İçinden programının bugünkü konuğu Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek oldu. Gödek gündeme dair birçok önemli açıklama yaptı. Gödek, Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisine karşı Tahir Büyükakın ve Erol Ölmez’in tutumlarını değerlendirdi.

"KANDIRALILAR MAĞDUR EDİLİYOR"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediyesi Başkanı Erol Ölmez’in Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisine karşı tutumlarını değerlendiren Gödek, “Büyükşehir Belediye başkanımız Kandıra tarafında sevilen biri. Ama bu konunun sanki vatandaşla inatlaşmaya gittiğini düşünüyorum. Vatandaşı dinlemedi. Çünkü, mesela Yukarı Hereke’de bu konu 2. kez gündeme geldiğinde Yukarı Hereke'deki vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanılığına doğru yürüyüş yapıyor. Sonra akademik odalardan aldıkları rapora göre bunu durduruyor. Aynı şekilde bizlerde rapor haline getiriyoruz ama buna rağmen inatla ÇED raporunun geçeceği konuşuluyor. Biz de diyoruz ki Kandıra’nın vermiş olduğu önem demek ki bu kadar. Yani Kandıraları vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez tarafından mağdur ediliyor" dedi.

Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor - Resim : 1

Levent Gödek: Kandıralılar mağdur ediliyor... Tahir Büyükakın vatandaşla inatlaşıyor - Resim : 2

Levent Gödek: Cengiz Kan AK Parti'den bir görev mi bekliyor?

Levent Gödek: Kandıra çöp fabrikasının kokusunu İzmitliler çeker

Levent Gödek: Kandıra’daki meclis üyeleri muhalefet yapamıyor

Kaynak: Cansu Kızılkaya
Levent Gödek Erol Ölmez Tahir Büyükakın