Önder Karakaş fotoğrafladı: Halkın parasıyla alınan araç yedek parça olmuş!

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Önder Karakaş, halkın parasıyla alınan araçların belediye garajında atıl durumda beklediğini gösteren bir fotoğraf paylaştı ve bu durumu kanıtladı.

Önder Karakaş fotoğrafladı: Halkın parasıyla alınan araç yedek parça olmuş!
Kocaeli Haber- Önder Karakaş İzmit Belediyesi aracını fotoğrafladı

Bir sosyal medya kullanıcısı, 5 ay önce motoru kilitlenen ve tamir edilmeyen bir çöp aracının durumunu eleştirerek İzmit Belediyesi’ni hedef aldı. Paylaşımında, aracın lastiklerinin ve farlarının diğer araçlar için yedek parça olarak kullanıldığını, ön kısmının ise kütük üzerinde çürümeye terk edildiğini belirtti. İzmit sokaklarını temizlemesi gereken bu aracın tamir edilmediğini vurgulayan kullanıcı, "İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’a bu araçların arızalı yatıyor olduğunu söylediğimizde, mecliste bizi azarlamıştı." dedi.

‘ÜZÜCÜ BİR DURUM’

Paylaşımında, "Fotoğraf 8 Ekim 2024'te çekildi," diyerek aracın tekerleksiz ve altına kütük yerleştirilmiş halde olduğunu gösterdi. "Halkın vergileriyle alınan bu aracın motoru aylar önce kilitlenmiş, parçaları sökülerek diğer araçlarda kullanılmış. Durum gerçekten üzücü. #Gülümseİzmit, içler acısı halimize." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özgür Kocaeli
Önder Karakaş Ak Parti Fatma Kaplan Hürriyet