Şahin Talus duyurdu: Başiskele'de Mustafa Koral yeniden aday olmayacak

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral'ın yeniden aday olmayacağını duyurdu.

Şahin Talus duyurdu: Başiskele'de Mustafa Koral yeniden aday olmayacak
Şahin Talus duyurdu: Başiskele'de Mustafa Koral yeniden aday olmayacak

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda AK Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral'ın yeniden aday olmayacağını duyurdu.

ADAY OLMAYACAK

AK Parti'de Kartepe ve Darıca ilçe kongreleri tamamlandı. 2 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan Başiskele ilçe kongresinde mevcut Başkan Mustafa Koral yeniden aday olmayacak. Koral'ın yeniden aday gösterilmeyeceğini açıklayan Talus, görevi başka bir ismin devralacağını kaydetti.

KORAL'A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Başiskele ilçe kongresinde mevcut Başkan Mustafa Koral'ın yeniden aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Talus yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette yol almak, milletimize yeni bir hizmet yolculuğunu başlatmak için çok çalışacağız. Darıca kongremizin hemen ardından Başiskele’deydik. Yaptığımız istişarelerin ardından İlçe Başkanımız Mustafa Koral, kongrede bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredecek. Bugüne kadar tevazu, gayret ve samimiyetle görev yapan Mustafa Koral başkanımıza teşekkür ediyor, 2 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığı Mustafa Koral Şahin Talus