SEDAŞ'a yönelik şikayetler bitmiyor! Vatandaş kesintilerden bıktı

Vatandaşlar tarafından şikayetvar isimli platformuna yazılan şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Şikayetvar üzerinden sitem eden bir vatandaş, "elektrik kesintilerinden usandık" dedi.

SEDAŞ'a yönelik şikayetler bitmiyor! Vatandaş kesintilerden bıktı
SEDAŞ'a yönelik şikayetler bitmiyor! Vatandaş kesintilerden bıktı

Vatandaşlar tarafından Şikayetvar isimli platformuna yazılan şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Şikayetvar üzerinden sitem eden bir vatandaş, "elektrik kesintilerinden usandık" dedi.

VATANDAŞ MAĞDUR

Her gün yeni bir elektrik kesintisi ile gündeme gelen SEDAŞ vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Şikayetlerini dile getirmek için Şikayetvar platformunu kullanan vatandaşlar, her gün yeni bir şikayetinin dile getiriyor.

"BIKTIK"

Şikayetini dile getiren bir vatandaş şu ifadeleri kullandı;

"Elektrik kesintilerinden usandık. Kocaeli Gölcük bölgesindeki elektrik kesintilerinden bıktık. Hafta sonu hafta içi sürekli bir kesinti yaşıyoruz. Hava durumu elverişsiz koşullarda da değil. SEDAŞ alt yapi sorununu halletmedi mi? Bu kadar arıza neyin nesidir? SEDAŞ yeter artık! Sizce de biraz fazla olmadı mi?"

SEDAŞ'a yönelik şikayetler bitmiyor! Vatandaş kesintilerden bıktı - Resim : 1

"SÜREKLİ KESİLİYOR"

Yapılan bu şikayete ise Gölcük'te yaşayan bir başka vatandaşın yorumu şu şekilde oldu;

"Kocaeli Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi'nde oturuyorum. Sürekli elektrik kesiliyor. Uzun saatler arıza kaydı bulunmuyor deniyor. Sedaş'ı aradığımda ilgisizler, süre vermiyorlar. Saatlerce elektriksiz kalıp mağdur oluyoruz. Su kesintisi de çok sık oluyor. Bilgi verilmiyor. En azından bilgi verilsin, sanki dağın tepesinde oturuyoruz, sürekli sıkıntı..."

SEDAŞ'a yönelik şikayetler bitmiyor! Vatandaş kesintilerden bıktı - Resim : 2

Kaynak: Murathan Birinci
şikayetvar SEDAŞ Kocaeli