Skandallar bitmiyor: "Cinsiyet algısıyla oynuyor!"

Son dönemlerde artan kadın cinayetleri ve çocuk istismarları haberlerine bir yenisi eklendi. Şok edici olay Esra Erol'un programı aracılığıyla gündeme geldi.

Skandallar bitmiyor: "Cinsiyet algısıyla oynuyor!"

Esra Erol'a katılan Esra Hanım, velayeti babasında olan 12 yaşındaki oğlunun cinsiyet algısıyla oynandığını iddia ederek skandal iddialar ve görüntülerle yardım istedi. Anne Esra, çocuğuna kadın kıyafetleri giydirilip, makyajlı ve ojeli hallerinin eski eşi Alper Gümüş'ün imam nikahlı eşi Selin tarafından gönderildiğini açıkladı. Hayatının şokunu yaşayan Esra, "Babaannesi küçük yaşta alıştırmıştır. Kadın hareketleri yaptırıyor. Beline yazma bağlayıp oynatıyor," diyerek çocuğunun yaşadığı içler acısı durumu gündeme getirdi.

"BABA UMURSAMAZ DAVRANIYOR"

Babanın bu duruma umursamaz bir tavırla yaklaştığını belirten Esra, çocuğunun bu hallerine izin verildiğini ifade etti. Bu çarpıcı iddialar, izleyicileri derinden etkileyerek, çocuk istismarı ve cinsiyet algısı konularında önemli bir tartışma başlattı. Esra Hanım, çocuğunun acil olarak kurtarılması gerektiğini vurgulayarak, yetkililere seslendi.

Kaynak: SONDAKİKA
Esra Erol Esra Skandal