Uğur Arslan Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu

Yazar, şair ve televizyon sunucusu Uğur Arslan, 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi. Sevilen sanatçı, fuar boyunca kendisini yalnız bırakmayan edebiyatseverler için en güzel şiirlerini seslendirdi.

Uğur Arslan Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu
Kocaeli Haber- Uğur Arslan Kitap Fuarında sevenleriyle buluştu

Uğur Arslan, Selim Sırrı Paşa Salonu’nda gerçekleştirdiği “Vefa” başlıklı söyleşide, aynı ismi taşıyan albümünde yer alan ve büyük ilgi gören şiirlerini katılımcılarla paylaştı. Ünlü sanatçı, "Su Gibi" adlı şiirini ise hayranlarından biriyle birlikte okudu.

ŞİİRE İLGİ AZALDI

Şiir dinletisi sırasında katılımcılarla sohbet eden Arslan, "Eskiden 2 saat boyunca şiir okuduğum programlar yapardım ve insanlar keyifle dinlerdi. Ancak bugün şiire olan ilgi azaldı. Şiir okumaya başlıyorum, 20 dakika sonra izleyiciler sıkılmaya başlıyor. Bu yüzden şiirlerime müzik ekledim. Gençlere yarım saat şiir okumaya kalkarsanız, kahve içmeye giderler. Onları buraya çekmek için farklı yollar bulmak gerekiyor," şeklinde konuştu.

‘KARAGÜMRÜK YANIYOR’ ŞİİRİ OKUDU

Programın sonunda, bir döneme damgasını vuran ve büyük beğeni toplayan "Karagümrük Yanıyor" şiirini okuyan Arslan, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Söyleşi bitiminde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine, kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan "Havadan Fotoğraflarla Kocaeli" isimli kitap hediye edildi.

Kaynak: Haber Bülteni
Uğur Arslan Kocaeli Kitap Fuarı Selim Sırrı Paşa Salonu