Ülke ve yerel gündemin Nabzı Nokta TV’de attı!

Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulamayanlar bu hafta da ülke ve yerel gündemin nabzını tuttu. Pek çok konunun ele alındığı program Nokta Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Nokta TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akçaalan’ın yorumları ile ekranlara geldi.

Ülke ve yerel gündemin Nabzı Nokta TV’de attı!
Şehirde konuşulmayanlar

Ulusal ve yerel gündemin nabzı her hafta olduğu gibi yine Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulamayanlar programında attı. Nokta Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Nokta TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akçaalan’ın yorumlarının yer aldığı programda ulusaldan yerele pek çok konuya değinildi.

ULUSALDAN YERELE PEK ÇOK KONU MASAYA YATIRILDI

Gündemin derinlemesine ele alındığı program kapsamında siyasetteki yumuşama süreci, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin savunma sanayi katılım payına destek mesajları, Köfteci Yusuf ve domuz eti tartışmaları, AK Parti’deki kongre süreci ve AK Parti Darıca’da çift liste iddiaları, MHP Kocaeli il başkanlığı ve 10 ilçe başkanlığındaki değişim, Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni parti hazırlığı, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Nokta Gazetesi’ne özel açıklamaları ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’ya yapılması planlanan çöp tesisi konusu masaya yatırıldı.
Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulamayanlar’ı izlemek için linke tıklayınız:

Kaynak: Gülşah Yücel Ay
Nokta TV Cezmi Çiçek Şehirde Konuşulmayanlar