Yangın sonrası açıklama geldi! ‘Hizmete devam edeceğiz’

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün akşam saatlerinde işçilerin kaldığı bir pansiyonda yangın meydana geldi. Olayın ardından Kocaeli Konaklama tarafından açıklama yapıldı.

Yangın sonrası açıklama geldi! ‘Hizmete devam edeceğiz’
Kocaeli Haber- Kocaeli Konaklama yangın sonrası açıklama yaptı

Olay, dün akşam saat 18.15 civarında Malta Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, işçilerin kaldığı pansiyonda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içinde adrese ulaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın hızla kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 3 işçi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı. İçeriden çıkarılan dumandan etkilenmiş bir kedi de itfaiye ekipleri tarafından tedavi edildi. İşçilerin ve kedinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

BÜYÜK BİR FELAKETİN ÖNÜNE GEÇİLDİ
Yangının ardından Kocaeli Konaklama tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Dün akşam tesisimizde çıkan yangın, firmamızın aldığı güvenlik önlemleri ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alınmıştır. Sevindirici olan ise can kaybı yaşanmamış olması ve çalışanlarımızın sağlık durumlarının iyi olmasıdır. Güvenlik her zaman birinci önceliğimizdir" ifadeleri kullanıldı.

HAZIRLIĞIMIZI GÖSTERDİ
Açıklamada ayrıca, "İtfaiyenin hızla olay yerine gelerek özverili çalışmaları sayesinde yangının daha büyük zararlara yol açması önlenmiştir. Güvenlik tedbirlerimiz ve kriz anındaki koordinasyonumuz, bu tür olaylara ne kadar hazır olduğumuzu bir kez daha göstermiştir" denildi.

KESİNTİSİZ HİZMETE DEVAM
Yangın sonrası yapılan incelemelere göre, tesisteki hasarın kısa sürede giderilebileceği ve hizmetin aksama olmadan devam edeceği belirtildi. Misafirlerin ve iş ortaklarının bu süreçten etkilenmemesi için çalışmaların hızla sürdüğü ifade edildi. "Bu üzücü olayda destek olan herkese teşekkür eder, tüm çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Güvenlik önlemlerimizi artırarak hizmetlerimizi en güvenli ve konforlu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" ifadeleriyle açıklama son buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Malta Mahallesi Kocaeli Konaklama Yangın