Yasin Özlü yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentteki yaşlı ve hasta bireyleri evlerinde ziyaret ederek onlara moral veriyor ve hayır dualarını almayı sürdürüyor.

Yasin Özlü yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor
Kocaeli Haber- Yasin Özlü yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Özlü, her fırsatta mahalleleri gezerek hasta ve yaşlıların hal hatırlarını soruyor, sağlık durumları hakkında bilgi alıyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bu kapsamda, son olarak Vezirçiftliği Mahallesi’nde yaşayan büyüklerini ziyaret etti. Başkan Özlü’ne bu ziyaretlerde Vezirçiftliği Mahalle Muhtarı Bahattin Aktepe de eşlik etti.

‘ONLARIN ÖMRÜ UZUN VE BEREKETLİ OLSUN’

Rahatsızlıkları nedeniyle evde bulunan hemşehrileri Mehmet Es, Kamil Aşkar, Hasan Türel ve İsmail Yürektürk'ü ziyaret eden Başkan Özlü, geçmiş olsun dileklerini iletti. Özlü, "İlçemizdeki tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Özellikle zor durumda olan yaşlı ve hasta büyüklerimizin yanında olmak, onların moral ve motivasyonlarını artırmak bizim için çok önemli. Ulu çınarlarımızın gölgelerinde dinlenmek ve onların hayır dualarını almak büyük bir onur ve mutluluk. Allah başımızdan eksik etmesin. Onların ömrü uzun ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Bülteni
Yasin Özlü Bahattin Aktepe Vezirçiftliği Mahallesi