Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Güneş uzatmada 3 puana ulaştı!

1. Amatör Lig’de yeni sezon başladı. A Grubu’nda ilk haftada Kocaeli Güneşspor deplasmanda Karatepe’yi 2-1 mağlup etti. Yeşil siyahlılara 3 puanı getiren golü uzatma anlarında Baran attı.

1. Amatör Lig’de yeni

BURAK UZUNER KAÇIRDI
Arslanbey Stadı’ndaki maçın ilk yarısını Kocaeli Güneşspor, Nihat Sonsöz’ün golü ile 1-0 önde tamamladı. 35. dakikada Ferdi, Nihat’a şık bir pas attı. Nihat bu pası attığı golle asiste çevirdi. İkinci yarının başında Kocaeli Güneş üstündü. Burak Uzuner ile net goller kaçıran yeşil siyahlılar farkı 2’ye çıkaramadı.

MİRSAT YAVUZ PENALTIDAN BERABERLİĞİ GETİRDİ
Son 20 dakikada ise Karatepe oldukça etkiliydi. Yeşil siyahlılar 1 mutlak gol kaçırdı, aynı zamanda Karatepe’nin 2 topu da direkten döndü. Bitime 5 dakika kala Saki ile gole giden Kocaeli Güneş yapılan kayıpla eksik yakalandı. Kocaeli Güneşspor’un eski futbolcusu Murat Akçay’ın gönderdiği top Samet’in eline çarptı ve Karatepe penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Mirsat Yavuz takımına beraberliği getirdi.

SAHNEYE BARAN ÇIKTI
Maç 1-1 sona erecek derken Saki Kazanbaş’ın düşürülmesi ile Kocaeli Güneş serbest vuruş kazandı. Numan’ın yaptığı ortada 2006 doğumlu Baran kafayı vurduğu topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve son derece heyecan içinde geçen maçı Kocaeli Güneşspor 2-1 kazanarak sezona 3 puanla başladı. Karatepe’nin ise ilk maçında çok can yakacağı net bir şekilde görüldü.

ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR
Son derece dişli takımların mücadele ettiği A Grubu’nda İhsaniyespor, Anadolu 1071’i 7-1 mağlup etti. Tütünçiftlik sahasında Köseköy Ateş’i 2-0 ile geçti. Pelitli Gençlerbirliği ile Derince Birlik 2-2 berabere kalırken, Darıca Kültür Martı, Yahya Kaptan’ı 5-2’lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür