Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Güneşspor’da Erhan Okur dönemi

Süper Amatör Lig takımlarından Kocaeli Güneşspor’da yeni teknik patron belli oldu. Takım başarılı antrenör Erhan Okur’a emanet edildi.

Süper Amatör Lig takımlarından

ÇOK ÖNEMLİ HAMLE

Kocaeli Güneşspor’da Erhan Okur yeni teknik sorumlu oldu. Son derece başarılı bir eğitimci olan Erhan Okur son olarak bir diğer değerli eğitimci Göksel Ali Argun ile birlikte Kocaelispor alt yapısında çok önemli başarılar imza attı. Erhan Okur yeni takımı ile 25 Ağustos’ta sahaya inecek. Nokta Gazetesi olarak Erhan Okur’a başarılar diliyoruz. 

ERHAN OKUR’U TANIYALIM

Kocaelispor altyapısı çıkışlı biri olarak profesyonel ve amatör futbol oynadıktan sonra 2015 yılında Kocaeli Güneşspor’da antrenörlüğe başlayan Erhan Okur 4 yıl her kategoride şampiyonluklar yaşadıktan sonra 2002 grubu ile Türkiye beşinciliği elde etti. Okur 2019’da Alikahya Belediyespor, 2020’de Kocaeli Güneşspor A takımı, pandemi sonrasında ise 2022 ile 2023 yıllarında Kocaelispor ile çok. 

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU APOLETİ VAR

Okur bu sezon 2 sezonda Kocaelispor U-13, 12 ve 11’lerde şampiyonluklar yaşarken, Kocaelispor altyapı havuzuna 10’larca sporcu kazandırdı. 2008 grubu ile 28 Haziran Ortaokul takımı ile tarihi bir başarı elde eden Erhan Okur takımı Türkiye şampiyonluğuna taşıdı. 2023 sonu Kocaelispor’dan ayrılan Erkan Okur, Kocaeli Güneşspor A takımına döndü.

YENİ HEDEFLER İÇİN

Erhan Okur öte yandan 2009 grubu futbol il karması olarak Karabük’teki Türkiye finallerine gidiyor. Takımın hedefi yine Türkiye şampiyonluğu olacak. 25 Ağustos’ta Başkan Nebil Uzun ve yöneticilerle bir araya gelecek olan Erhan Okur yeni hedefler için yeşil siyahlı kulüple yola çıkacak.