Kocaeli haber - 22 yaşındaki gencin acı ölümü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda sobayı tutuşturmak isterken tiner döken belediye işçisi, patlamada ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Belediye işçisi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kocaeli haber - 22 yaşındaki gencin acı ölümü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 16 Şubat'ta meydana gelen olayda Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan 22 yaşındaki Yener Durmuş sabah saatlerinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken alev alarak tenekesi patladı. İş arkadaşları ise patlamayı duydu ve durumu sağlık ekiplerine bildirirken, yapılan müdahalelerin ardından demir atölyesinde çalışan 22 yaşındaki genç adam, Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Vücudunun yarısında üçüncü derece ağır yanık olan ve hayati tehlikesi bulunan işçi, Dalaman Havalimanı'na Ankara’dan gelen ambulans uçakla Kocaeli’ye sevk edildi. Kocaeli'de 24 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Yener Durmuş'un ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Genç adamın cenazesi memleketi Köyceğiz'de toprağa verilecek.

Kaynak: İHA